Νέσοβιτς: “Γνωρίζω την κόντρα Ολυμπιακού-ΠAO” (photo)

Η νέα διαγώνιος του Ολυμπιακού έδωσε συνέντευξη Τύπου, εξήγησε τους λόγους που ήρθε στην Ελλάδα και αναφέρθηκε στη φρενίτιδα που προκάλεσε στον ανδρικό πληθυσμό.

1196256

Από το αεροδρόμιο κατευθείαν στα γραφεία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού κι από κει στο κλειστό του Ρέντη βρέθηκε η Ιβάνα Νέσοβιτς, το νέο απόκτημα της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού.

Η Σέρβα διαγώνια μίλησε για τους δεσμούς αίματος με τον Ερυθρό Αστέρα, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό της «παιδί του Ερυθρού Αστέρα», για την αδυναμία να πει «όχι» στην πρόταση του Ολυμπιακού, για τον οποίο, όπως και για την Ελλάδα, έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια η νυν «ερυθρόλευκη», Γιοβάνα Βέσοβιτς, αλλά και η συμπατριώτισσά της στο πρωτάθλημα της Κίνας, Μπριζίτκα Μόλναρ, που είχε περάσει από τον Παναθηναϊκό.

1196250

«Ζήλεψαν, θα ήθελαν να είναι και εκείνες εδώ, στην Ελλάδα» τόνισε ο Νέσοβιτς, η οποία αναφέρθηκε και στην παρουσία της στα γήπεδα της Ασίας, «εκεί που η φιλοσοφία θέλει τις αθλήτριες να είναι μόνο αθλήτριες και να μην ασχολείται κανείς με τα κουτσομπολιά και το τι συμβαίνει εκτός γηπέδου».

«Δεν είμαι μοντέλο, θέλω να ασχολούνται μαζί μου ως αθλήτρια», υπογράμμισε η 27χρονη, η οποία απάντησε και στο αν σκέφτεται ήδη από τώρα να μείνει και την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό: «Ακόμα δεν έχω ξεκινήσει καν να παίζω. Θα πρέπει κι εσείς να με δείτε, αν σας αρέσω».

1196255

Απάντησε γιατί δεν ασχολήθηκε με το μπάσκετ, λόγω του ύψους της (1,90μ.) ξεκαθαρίζοντας πως «δεν μου αρέσει η φυσική επαφή», ενώ χαρακτήρισε αγαπημένο της άθλημα το σκι, «χωρίς όμως να μπορώ να κάνω πια, με τον φόβο ενός ενδεχόμενου τραυματισμού στα γόνατα», αλλά και το τένις, με το οποίο δεν κατάφερε να ασχοληθεί όσο θα ήθελε «γιατί όταν ήμουν μικρή, ήταν δύσκολες καταστάσεις (σ.σ. λόγω του πολέμου) και δεν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα να αγοράσουμε ρακέτα».

 

1196245 1196243 1196258ivana

 

πηγή: gavros.gr