Απ’ το ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟ ως το ΒΕΡΟΛΙΝΟ (video)

Από το Παπαστράτειο στο ΣΕΦ, από τον Γιατζόγλου στον Σπανούλη, η “ερυθρόλευκη” μπασκετική ιστορία έχει να διηγηθεί στιγμές δόξας. Ένα υπέροχο VIDEO που “παντρεύει” το παρελθόν με το παρόν, με ορίζοντα το μέλλον.

Χωρίς τίτλο

Πάλεψε όσο άντεχαν οι δυνάμεις του για να κάνει και πάλι δική του την κορυφή της Ευρώπης. Το έργο του φάνταζε δυσκολότερο από ποτέ, έχοντας να αντιμετωπίσει ένα μεγαθήριο του ευρωπαϊκού μπάσκετ και μάλιστα μέσα στην έδρα του. Η πρόκληση ήταν τεράστια και χρειαζόταν μια ακόμη υπέρβαση. Από τέτοιες άλλο τίποτα αυτή η ομάδα, που έχει δώσει τα διαπιστευτήρια της και έχει καταθέσει πολλάκις την ψυχή της.

Έδωσε τη μάχη, προσπάθησε μέχρι εκεί που μπορούσε, έστω και αν το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτή την φορά νικηφόρο κόντρα στη σπουδαία Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό ουδόλως μειώνει την προσπάθεια ή την υπερηφάνεια που αισθάνονται τα εκατομμύρια των “ερυθρόλευκων” πιστών για το μπασκετικό τμήμα, το καμάρι τους. Άλλωστε, δεν είναι και λίγα αυτά που έχει πετύχει η ομάδα, που έχει προσφέρει μαγικές βραδιές στον κόσμο της.

Στη Μαδρίτη δόθηκε μια μεγάλη μάχη, έστω και αν αυτή χάθηκε. Ο Ολυμπιακός έπεσε μαχόμενος και όπως λέει και το βίντεο: “Από το Παπαστράτειο ως το Βερολίνο, θα είσαι πάντα ο έρωτας της ζωής μας… Όπλο σου η δύναμη της ψυχής σου, ασπίδα σου το μεγαλείο του ονόματός σου. Πάλεψε σαν Θρύλος μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και ακόμα και η ήττα θα μοιάζει σαν την πιο μεγάλη νίκη”.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0