Βαγγέλης Μαρινάκης : «Με την ίδια πίστη και δύναμη»

Βαγγέλης Μαρινάκης : «Με την ίδια πίστη και δύναμη»

Μεγάλη συνέντευξη σε ξένο Μέσο παραχώρησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, που μίλησε για όλους και για όλα.

marinakis

Μεγάλη συνέντευξη στην ιστοσελίδα tradewindsnews.com παραχώρησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μίλησε για το γεγονός πως με το που πήρε την ομάδα επένδυσε 60 εκατ. ευρώ για τους ισολογισμούς της ομάδας. Πρόσθεσε πως προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τον Θρύλο να γίνει ακόμα πιο δυνατός, ενώ συμπλήρωσε πως με την ίδια πίστη και δύναμη θα προσπαθήσει να συνεχίσει, ώστε να δει την ομάδα στο επίπεδο το οποίο τη θέλει.

«Δεν εμπλέκομαι σε καμία δουλειά στην Ελλάδα που είναι σημαντική και γι’ αυτό δεν φοβάμαι να ασχοληθώ με την πολιτική, μιας και δεν είχα καμία δουλειά με το κράτος, επειδή δεν ενδιαφερόμουν», ανέφερε αρχικά ο κ. Μαρινάκης και συνέχισε. «Όταν το 2010 πήρα τον Ολυμπιακό, δεν έκρυψα τον εαυτό μου, έγινα πρόεδρος και κύριος μέτοχος και από το 2010 είμαι υπεύθυνος για όλες τις αρχές στον Ολυμπιακό».

Αναφερόμενος στην αθωωτική απόφαση για τα γεγονότα του τελικού του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης, απάντησε. «Αθωώθηκα δυο φορές γι΄ αυτή την υπόθεση, αλλά φυσικά δεν το βλέπω στις εφημερίδες, μπορεί να το είδατε ίσως γραμμένο με μικρά γράμματα», είπε ο πρόεδρος και συνέχισε. «Πρώτα απ’ όλα δεν έχω κάνει κάτι λάθος, δεν έχω καμία εμπλοκή σε οτιδήποτε παράνομο και το ξεκαθαρίζω χωρίς δεύτερη σκέψη».

Ο πρόεδρος ρωτήθηκε και για τον Γιάννη Αλαφούζο. «Όταν ο αντίπαλός σου είναι ιδιοκτήτης media, τηλεοπτικού σταθμού, εφημερίδας, σάιτ, έχει συμφέρον να προωθήσει τη χειρότερη δυνατή εικόνα για τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και της ίδιας της ομάδας».

Για το τι έκανε με το που ανέλαβε τον Ολυμπιακό, είπε. «Όταν πήρα τον Ολυμπιακό, το πρώτο πράγμα που έκανα, ήταν να επενδύσω 60 εκατ. ευρώ που πήγαν στους ισολογισμούς της ομάδας».

Για τις επιλογές του σε προπονητές και παίκτες, υπογράμμισε. «Μπορώ να πω πως δεν λυπάμαι για κάτι που έχω κάνει στην ομάδα και θα συνεχίσουμε με την ίδια πίστη και δύναμη, δεν έχω κάνει κάτι λάθος, δεν έχω κάνει κάτι παράνομο, δεν έχω κάνει κάτι για να ντρέπομαι».

Ο κ. Μαρινάκης, αναφέρθηκε και στη ναυτιλία. «Στη ναυτιλία είμαστε μικρή κοινωνία όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως», πρόσθεσε και συνέχισε. «Όσοι με κρίνουν, ίσως για τον χαρακτήρα μου, ίσως επειδή δεν τους αρέσει αυτό που λέω ή ο τρόπος που εκφράζομαι, δεν μπορούν να σας πουν ότι ο Μαρινάκης έχει αθετήσει τις υποχρεώσεις του ή οποιαδήποτε από τις εταιρίες μου χρωστούν ένα δολάριο σε τράπεζα, προμηθευτή, ασφαλιστή ή ναυλωτή. Έχουμε χτίσει μία ισχυρή φήμη, ένα άψογο ιστορικό».

Από εκεί και πέρα, μίλησε και για το αν σκοπεύει να ασχοληθεί με την πολιτική. «Αν αποφασίσω να κατέβω στην πολιτική, δεν θα το κρύψω. Είμαι, όμως, πολύ απασχολημένος με τις δουλειές μου, την ομάδα και τη δημοτική Αρχή, έτσι νιώθω γεμάτος».

Στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος και για τις φιλανθρωπικές δράσεις της ομάδας, με τον πρόεδρο να αναφέρει πως «από τότε που πήρα τον Ολυμπιακό έχουμε κάνει στην τοπική κοινότητα και στον Ολυμπιακό δράσεις ύψους 10 εκατ. ευρώ, αλλά καλύτερα είναι να μην το αναφέρουμε δημόσια».

Τέλος, κατέληξε. «Έχω μια ισχυρή άποψη και δεν έχω φοβηθεί ποτέ να την εκφράσω, όταν πιστεύω ότι είμαι σωστός και λέω την αλήθεια ανεξάρτητα από το κόστος. Μέχρι στιγμής αυτό λειτούργησε. Δεν λέω ότι δεν έχασα χρήματα, ίσως είχα κακή δημοσιότητα, αλλά συνολικά είμαι χαρούμενος. Είμαι ικανοποιημένος με αυτήν την προσέγγιση».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0