Το «ερυθρόλευκο» Corner Challenge!

Το «ερυθρόλευκο» Corner Challenge!

Δείτε το επεισόδιο με τους Αρτούρ Μαζουακού, Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ και Λούκα Μιλιβόγεβιτς να συμμετέχουν στο Corner Challenge του Sky Sports.

corner challenge

Τρεις παίκτες του Θρύλου (Μαζουάκου, Ντομίνγκες, Μιλιβόγεβιτς) μετείχαν στο γνωστότατο πρόγραμμα του Sky Sports, Corner Challenge, με την ομάδα του Ολυμπιακού να αποτελεί την πρώτη εκτός Βρετανίας που κλήθηκε να συμμετάσχει. Το τι έγινε στο Ρέντη, δεν περιγράφεται. Έπεσαν… κορμιά για να αναδειχτεί ο νικητής.

Οι κανόνες του παιχνιδιού είναι οι εξής: Κάθε παίκτης δοκιμάζει από και τις δύο πλευρές του κόρνερ να πετύχει γκολ. Επιχειρούν από τη μια γωνία με το αριστερό πόδι και από την άλλη με το δεξί. Νικητής αναδεικνύεται αυτός που θα πετύχει γκολ με τις λιγότερες προσπάθειες.

Μόνο που για να μετρήσει το γκολ, η μπάλα θα πρέπει να μην ακουμπήσει το έδαφος έως ότου καταλήξει στα δίχτυα. Αν μπηστήξει πριν μπει γκολ, δεν μετράει η προσπάθεια.

Οι μάχες στο Ρέντη ήταν τρομερές. Ο Μιλιβόγεβιτς χρειάστηκε με το αριστερό δέκα προσπάθειες, ο Ντομίνγκες εννέα και μόλις μία ο Μαζουάκου. Με το δεξί, ο Σέρβος χρειάστηκε έξι, ο Αργεντινός επτά και ο Γάλλος… αποκλείστηκε στις 20, καθώς δεν κατάφερε με το «κακό» του πόδι να σκοράρει.

Ως εκ τούτου, νικητές αναδείχτηκαν ο Μιλιβόγεβιτς με τον Ντομίνγκες, που συνολικά χρειάστηκαν 16 προσπάθειες.

[youtube id=”m-TKHQRAUPs” width=”620″ height=”360″]

Share and Enjoy !

0Shares
0 0