Πάνω από Γιουνάιτεντ, Σίτι και Γιουβέντους ο Θρύλος!

Πάνω από Γιουνάιτεντ, Σίτι και Γιουβέντους ο Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει ανέβει πολλά σκαλοπάτια στην Ευρώπη και αυτό έχει αντίκτυπο τόσο στη βαθμολογία της ομάδας όσο και στα αποτελέσματα που έχει φέρει.

olympiacos_champions_league

Είναι πολύ ψηλά στο ranking της UEFA, ενώ έχει σημειώσει και μερικές νίκες οι οποίες έχουν κάνει αίσθηση σε όλη την Ευρώπη.

Όπως για παράδειγμα το 3-2 επί της Ατλέτικο, το 1-0 επί της Γιουβέντους, το 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τόσες άλλες νίκες. Οι Πειραιώτες λοιπόν συμμετέχουν ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια στο Champions League και αναφορικά με τη φάση των ομίλων, είναι πάρα μα πάρα πολύ ψηλά.

Όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ» στην ανάλυσή του, ο Θρύλος βρίσκεται στην όγδοη θέση με 46 πόντους στη φάση των ομίλων, έχοντας καταφέρει να ξεπεράσει ομάδες όπως οι Μάντσεστερ Γ., Μάντσεστερ Σ. και Γιουβέντους.

Έχει αφήσει μεγαθήρια πίσω του ο Ολυμπιακός, ο οποίος δοξάζει την Ελλάδα στην Ευρώπη, την κάνει ακόμα περισσότερο γνωστή, ενώ με τις νίκες του βελτιώνει κι αυτός τη βαθμολογία του στο ranking της UEFA, κερδίζοντας συνεχώς θέσεις που τον φέρνουν όλο και πιο κοντά στις πρώτες.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0