Μανωλάς… 2017!!! … και με τη βούλα Γαύρος!!!!

Μανωλάς… 2017!!! … και με τη βούλα Γαύρος!!!!

Σε επέκταση της συνεργασίας τους προχώρησαν Ολυμπιακός και Μανωλάς, σύμφωνα με τη «Sportday» ενώ στο νέο συμβόλαιο δεν έχει μπει ρήτρα αποδέσμευσης, όπως υπήρχε στο προηγούμενο.

manolas
.
Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά υπάρχει εδώ και καιρό από αρκετές ομάδες. Πρόκειται για συλλόγους από Αγγλία, Ιταλία και Γερμανία. Μάλιστα, οι πρώτοι πήγαν και στο «Ολντ Τράφορντ» για να δουν την αναμέτρηση της Τετάρτης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ρωτούσαν για τον 24χρονο μπακ πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Πάντως, ικανοποιημένοι δεν πρέπει να έμειναν με την απόδοση του Μανωλά, ο οποίος φαίνεται πως είναι ντεφορμέ μετά το πρώτο παιχνίδι με τους «κόκκινους διαβόλους».Όπως αναφέρει η «SportDay» ο Ολυμπιακός από την πλευρά του φρόντισε να πείσει τον παίκτη να υπογράψει νέο συμβόλαιο σε ανύποπτη στιγμή το οποίο λήγει το 2017, ενώ το προηγούμενο είχε ισχύ μέχρι το 2016. Σημαντική διαφορά είναι ότι πλέον δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης.

Πρόκειται για απόφαση που είχε παρθεί από πλευράς «ερυθρόλευκων» εδώ και καιρό, καθώς ήθελαν να είναι καλυμμένοι, όπως και με τον Μήτρογλου, αλλά πρόσφατα έκλεισε και τυπικά το θέμα.