Η νέα μηχανή γραφικών του FIFA 15

Fifa15release-date-copy

 

Η EA Sports ανακοίνωσε σήμερα το πλάνο που θα ακολουθήσει στη νέαμηχανή γραφικών του FIFA 15, το οποίο πέρα από PS4 και Xbox One, θα αξιοποιήσει την περυσινή Impact engine και στα PC.

Οι σχεδιασμοί προσώπων των παικτών είναι καλύτεροι από ποτέ, χάρις στο νέο σύστημα φωτισμού της EA. Οι developers όπως μπορείτε να δείτε απευθείας από τα προγράμματα που χρησιμοποιούν, έχουν κάνει πολύ λεπτομερή δουλειά στην απεικόνιση κάθε παραμικρού χαρακτηριστικού. Θα υπάρχει ρεαλιστικό σύστημα…ανάσας των παικτών αλλά και κίνησης των μαλλιών.

Σχετικά με τα του γηπέδου, το γρασίδι, η λάσπη, η βροχή και γενικά η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, δεν θα παραμένει στατική. Αντίθετα, οι παίκτες σας θα “κολλάνε” γρασίδι, λάσπη ή νερό στις εμφανίσεις, στις κάλτσες ή τα παπούτσια τους, ανάλογα με το τι τους συμβαίνει στο παιχνίδι. Οι πατημασιές και ακόμη περισσότερο τα τάκλιν θα αφήνουν σημάδια στο γρασίδι. Συνεπώς, όσο το παιχνίδι εξελίσσεται, τόσο ο αγωνιστικός χώρος θα αλλάζει, αφήνοντας εμφανή τα σημάδια. Τέλος, τα γήπεδα θα αποκτήσουν animated διαφημιστικές πινακίδες, τα κοντάρια των σημαιών του κόρνερ θα μετακινούνται και τα δοκάρια θα τραντάζονται όταν δέχονται την μπάλα.

Δείτε αναλυτικά το βίντεο:

Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια! Live streaming, 0% γκανιότα στα μεγάλα ματς και μπόνους 1ης κατάθεσης 100%!

 

Πηγή: Gameworld.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0