Καυστικός Αλέφαντος μιλάει για όλα

Ο Νίκος Αλέφαντος μίλησε για όλους και για όλα στο γνωστό αθλητικό site (Sportdog.gr) με τον δικό του καυστικό τρόπο αφήνοντας για άλλη μια φορά το στίγμα του.

96663111

 

Τι να πεις… Ήταν το χειρότερο εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού που έχω δει στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Δεν ξέρω τι έκανε ο Μίτσελ, σαν αδιάβαστος φάνηκε, ενώ έπρεπε να την ξέρει τη Λεβάντε. Ο Ολυμπιακός δεν είχε ούτε αρχή ούτε τέλος! Από τα πρώτα λεπτά ανοργάνωτος, με τρομερά κενά και αποστάσεις οι γραμμές, 30-35 μέτρα απόσταση τα χαφ με την άμυνα, αλλά και τρομερό πλάτος, να πατάνε στις γραμμές, τρύπες μεγάλες παντού!

 

Για τον Φέισα έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου όταν τον λιβάνιζαν, δεν υπάρχει περίπτωση να βγει αυτός ο παίκτης, μην ασχολείστε. Αργός, αν χάσει τη μπάλα που ζητάει από τα σέντερ μπακ, τελείωσε. Δεν μπορεί να βγαίνει στα άκρα να δίνει βοήθειες όταν το χρειάζεται η ομάδα. Μασάντο, πολύ κακός. Μοντέστο, μεγάλωσε. Πόσες φορές έχω πει για τα χαφ, δεν μπορείς να πας πουθενά με αυτά τα χαφ, πάρτε χαφ, πάρτε χαφ, κάθε φορά αυτό λέω.

 

Μανιάτης δεξί μπακ, πώς να συγκριθεί με τον Τοροσίδη, ένας εργάτης είναι. Τεχνική ιδιαίτερη δεν έχει, ταχύτητα ιδιαίτερη δεν έχει, μπάζαμε. Όπως μπάζαμε και από την άλλη πλευρά με τον εντελώς ντεφορμέ Χολέμπας που δεν είχε και βοήθειες, ποιος να τον ντουμπλάρει από τα χαφ;

 

Μετά, στα σέντερ μπακ, ο Κοντρέρας. Πονεμένη ιστορία, και γι΄ αυτόν έχω πει τόσες φορές. Αργός, σαν παλαίμαχος είχα πει ότι παίζει στις αρχές και τσατίστηκαν ορισμένοι. Τον καθάρισε με μια προσποίηση ο παίκτης της Λεβάντε στο πρώτο γκολ, μαζί με τον Χολέμπας. Και τι πήγε να κάνει εκεί ο Κοντρέρας, πίσω από την πλάτη του Χολέμπας; Τι πήγε να κάνει, να φάει κι αυτός την προσποίηση; Πιο δίπλα στήσου ρε άνθρωπε, κάλυψε το χώρο!

 

Είχε και την ατυχία ο Ολυμπιακός να πέσει σε αυτόν τον ανεκδιήγητο διαιτητή που τον αδίκησε κατάφωρα. Όμως με μια μπαλιά σε ξεβρακώνανε. Με μια μπαλιά.

Διαβάστε την συνέχεια στο sportdog.gr