Βλαχόπουλος : “Από τα κρισιμότερα παιχνίδια!”

Βλαχόπουλος : “Από τα κρισιμότερα παιχνίδια!”

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος μιλώντας για την αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας πόλο εναντίον της Κροατίας (15/11), τόνισε πως οι στόχοι της ομάδας είναι πάντα υψηλοί, ενώ το παιχνίδι κόντρα στους Κροάτες είναι από τα πιο κρίσιμα.

vlaxopoulos

Αναλυτικά όσα είπε ο πρώην περιφερειακός του Ολυμπιακού:
Για τους στόχους της Εθνικής:
«Οι στόχοι είναι πάντα πολύ υψηλοί. Τα τελευταία χρόνια βρισκόμαστε στην ελίτ του παγκοσμίου πόλο και εκεί πρέπει να διατηρηθούμε. Τα νεότερα παιδιά που θα έρθουν στην θέση του Χρήστου και του Μανώλη πρέπει να δείξουν ικανά για την συνέχιση αυτού που έχουν καταφέρει αυτοί οι δύο παίκτες. Ανοίγει ένας νέος Ολυμπιακός κύκλος. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά ώστε να φτάσουμε στο τέλος της τετραετίας όσο το δυνατόν ψηλότερα. Να φτάσουμε σε αυτό που θα μπορούσαμε να έχουμε καταφέρει σε αυτήν την Ολυμπιάδα, αλλά εν τέλει δεν καταφέραμε».
Για το παιχνίδι απέναντι στην Κροατία:
«Είναι αν όχι το δυσκολότερο, ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια για να ξεκινήσεις στην διοργάνωση. Είναι όμως ταυτόχρονα ένα από τα πιο κρίσιμα. Αυτό πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας. Αυτό το ματς μπορεί να μας δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του World League. Μπορεί να μην έχουμε βρεθεί όλα τα παιδιά μαζί, αλλά δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πρέπει να παρουσιαστούμε 100% συγκεντρωμένοι και να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε από αυτόν τον αγώνα».
Για το αν θα ήθελε αυτό να μην ήταν το εναρκτήριο παιχνίδι:
«Ότι ισχύει για εμάς ισχύει και για τους Κροάτες. Και αυτοί έχουν το ίδιο πρόγραμμα με τις ομάδες τους στο Champions League και στο Euro Cup. Οπότε δεν αλλάζει κάτι είτε παίζαμε αργότερα μαζί τους, είτε τώρα όπως και παίζουμε».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0