Μανώλης Μυλωνάκης : “Ο κόσμος δίνει μεγάλη ώθηση στην ομάδα”

Μανώλης Μυλωνάκης : “Ο κόσμος δίνει μεγάλη ώθηση στην ομάδα”

Απόλυτη εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του έχει ο Μανώλης Μυλωνάκης.

mylonakis

Ο περιφερειακός του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα του gavros.gr και εξήγησε πως ο ΠΑΟ δεν έχει πολλά περιθώρια αντίδρασης, αν ο Θρύλος παίξει όπως χθες, ενώ συμπλήρωσε πως θέλει το 3-0 στη σειρά των τελικών.

«Δεν νομίζω ότι αν παίξουμε με τέτοια συγκέντρωση στην άμυνα και τόσο δυνατό πρέσινγκ, θα μπορέσει να αντιδράσει ο Παναθηναϊκός και να έχουμε κάποιο άλλο αποτέλεσμα. Σίγουρα, ήμασταν πάρα πολύ καλοί στον επιθετικό τομέα, αλλά είχαμε ρυθμό καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, οπότε, άνοιξε το σκορ από την αρχή.

Αυτό, όμως, δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία. Κάναμε το 1-0, έχουμε ένα πιο δύσκολο παιχνίδι σε δύο μέρες, πρέπει να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας και την Παρασκευή να εμφανιστούμε το ίδιο καλοί.

Κακά τα ψέματα, θέλουμε να κάνουμε το 3-0 για να τελειώνουμε με αυτό το πρωτάθλημα. Ελπίζουμε ότι όλα θα κυλήσουν έτσι ομαλά όπως στο πρώτο παιχνίδι».

Για την παρουσία του κόσμου στον πρώτο τελικό: «Ο κόσμος δίνει μεγάλη ώθηση στην ομάδα. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ θερμή και έδωσε ρυθμό από την αρχή».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0