Ο Πρώτος Τίτλος Της Χρονιάς!!!

Την πρώτη θέση στο τουρνουά του ΣΕΔΥ το οποίο ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας κατέλαβε η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού κερδίζοντας με 16-6 στον τελικό τον Εθνικό. 

20130525_nov_osfp_lato59.limghandler

Η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου πήρε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και έδειξε  και φέτος πως είναι το μεγάλο φαβορί για να κυριαρχήσει εντός των συνόρων.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος έδωσαν πέντε παιχνίδια στο τουρνουά των διαιτητών και πέτυχαν το απόλυτο. Στον τελικό απέναντι στον Εθνικό δεν συνάντησαν καμία δυσκολία και όπως και πέρσι κατέκτησαν τον τίτλο. Το πρωί της Κυριακής θυμίζουμε επικράτησαν με 14-2 της Χίου στον ημιτελικό.

Ο τεχνικός της ομάδας Θόδωρος Βλάχος δήλωσε πως είναι ευχαριστημένος από τους παίκτες του:“Πετύχαμε το απόλυτο. Ήμασταν σοβαροί στο παιχνίδι μας και δοκιμάσαμε πολλά νέα πράγματα. Δώσαμε και την ευκαιρία σε παιδιά που δεν είναι ακόμη στην πρώτη ομάδα να παίξουν και να τεστάρουμε τις δυνάμεις τους. Αυτά τα τουρνουά είναι άλλωστε για δοκιμές.

Έχουμε ξεκινήσει την χρονιά με πολλές φιλοδοξίες αλλά από αυτό το τουρνουά δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, Δουλεύουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι και για τα παιχνίδια της Ευρώπης όπου θα δείξουμε τι μπορεί να πετύχουμε”. 

Ο Γιώργος Ντόσκας από την πλευρά του τόνισε: “Νομίζω ότι δείξαμε καλά στοιχεία. Δεν έχουμε ακόμη κάποιο επίσημο παιχνίδι αλλά θεωρώ πως η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Το επίπεδο των αντιπάλων μας δεν μας επιτρέπει να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα αλλά αυτό το τουρνουά μας έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα που ήθελε ο προπονητής μας. Το επίπεδο μας θα φανεί στην Ευρώπη όπου είμαστε υποχρεωμένοι να δίνουμε το 100% σε κάθε ματς ανεξαρτήτως του μεγέθους του αντιπάλου. Το ίδιο φυσικά πρέπει να κάνουμε και στην Ελλάδα”

Ολυμπιακός-Εθνικός 16-6

Τα οχτάλεπτα: 3-2, 4-1, 5-2, 4-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δεληγιάννης, Τσαχιλίδης 1, Πρέκας, Καπότσης, Φουντούλης 4, Ποντικέας, Βλαχόπουλος 4, Ντόσκας 3, Μουρίκης 1,  Κολόμβος 1, Μάλιαρακ 1, Σχίζας 1, Λιαπάκης, Αργυρόπουλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουλγαράκης 2, Γκιάλης 1, Βιτέλας 1, Αλεβίζος 1, Κουτσιαλής 1.

 

 

Πηγή: redplanet.gr