Ολυμπιακός – Ν.Ο. Αργοστολίου 19-5

ntoskas

Όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ  της επικράτησης επί του Ν.Ο. Αργοστολίου, οιερυθρόλευκοι δεν δυσκολεύτηκαν να πετύχουν την πρώτη από τις δύο νίκες που χρειάζονται στην ημιτελική φάση των πλέι οφ για να προκριθούν στην τελική φάση της διοργάνωσης.
Το δεύτερο ραντεβού των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή στις 19:00 επίσης στο Κολυμβητήριο Πειραιά με τυπικά γηπεδούχο τον σύλλογο από την Κεφαλονιά.
«Η αλήθεια είναι ότι νικήσαμε πολύ εύκολα αλλά ταυτόχρονα δουλέψαμε ορισμένα πράγματα ενόψει των τελικών και του φάιναλ-4 του κυπέλλου Ελλάδας. Ανεξαρτήτως της δυναμικότητας των αντιπάλων μας,  προσεγγίζουμε με σοβαρότητα την κάθε αναμέτρηση και προσπαθούμε να εφαρμόσουμε όσο πιο σωστά γίνεται την αγωνιστική μας τακτική. Μόνο έτσι θα είμαστε έτοιμοι στα κρίσιμα παιχνίδια. Το ίδιο θα κάνουμε και την Παρασκευή» τόνισε μετά το τέλος του 1ου ημιτελικού ο Φώτης Μπλάνης και ο Μάριος Καπότσης δήλωσε: «Δεν υποτιμάμαι καμία ομάδα. Απεναντίας σε κάθε παιχνίδι πέφτουμε στην πισίνα με στόχο να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Ειδικά αυτή την περίοδο κάθε οκτάλεπτο είναι υπερπολύτιμο ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο στους αγώνες που θα κριθούν οι δύο τίτλοι της χρονιάς».

Τα οκτάλεπτα: 5-0, 4-1, 6-3, 4-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς 2, Μάζης, Καπότσης, Φουντούλης Ι. 4, Ποντικέας, Μπλάνης 1, Ντόσκας 1, Μουρίκης 5, Δερβίσης 3, Μάλιαρακ 3, Σχίζας, Φλώρος Χρ.

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Πλατίδης, Στελάτος 1, Σαλάχας, Παπαδόπουλος 1, Κατσιγιάννης, Δουδέσης Π., Μπουρνάζος 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Τραυλός, Δουδέσης Ε. 1, Ντότσικας, Μάναλης.

*Στον πρώτο ημιτελικό του άλλου ζευγαριού η Βουλιαγμένη νίκησε με 10-2 τον Ν.Ο. Χίου.