Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!! (video.photo)

Ολυμπιακός – Σαμπαντέλ 10-9

Θρυλική επιτυχία για τα κορίτσια του Ολυμπιακού που έγραψαν ιστορία! Κατέκτησαν τη Euroleague του πόλο κερδίζοντας σε έναν συναρπαστικό τελικό την πανίσχυρη Σαμπαντέλ με 10-9.

222340

Άθλος! Θρίαμβος! Μυθική επιτυχία! Ό,τι κι αν πει κανείς είναι λίγο για να περιγράψει την νύχτα αυτή στο Παπαστράτειο! Μπροστά στον κόσμο τους που στήριζε και τις δύο μέρες τα κορίτσια του Ολυμπιακού… πάτησαν στην κορυφή της Ευρώπης κατακτώντας τη Euroleague στο πόλο. Τι κι αν ήταν το αουτσάιντερ του τελικού απέναντι στην πανίσχυρη Σαμπαντέλ; Εντός της πισίνας οι Ισπανίδες υποκλίθηκαν στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού που απόψε είναι το… αφεντικό της Ευρώπης στο γυναικείο πόλο.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλά διαβασμένος και δίκαια αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης, στην καυτή έδρα που δημιούργησαν οι φίλοι των Ερυθρολεύκων. Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη πήραν άριστα στο μάθημα της άμυνας, ενώ χάρη στις καίριες επεμβάσεις τις Διαμαντοπούλου έφτασε στο θρίαμβο.

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÓÁÌÐÁÍÔÅË  ÔÅËÉÊÏÓ (FINAL FOUR ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2014-2015 ÃÕÍÁÉÊÙÍ)

Απόδειξη της σφικτής άμυνας που έπαιξαν οι δύο ομάδες είναι ότι το πρώτο γκολ επετεύχθη ενάμισι λεπτό πριν από το τέλος της πρώτης περιόδου. Η Αλεξάνδρα Ασημάκη έφαγε πολύ ξύλο, αναχαιτίζοντας τις επιθέσεις των Ισπανίδων και αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την κλάση της, όμως το πρόσωπο του αγώνα είναι η Φιλιώ Μανωλιουδάκη.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, λίγο μετά τον ημιτελικό υποσχέθηκε ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να σηκώσει την κούπα και το κανε! Με τα δύο γκολ που πέτυχε τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ισοφαρίζοντας και 33” για τη λήξη χαρίζοντας στον εαυτό της, τις συμπαίκτριες της και τον κόσμο των Ερυθρολεύκων τη μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία του γυναικείου πόλο του Ολυμπιακού.

222357

ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 9-10

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-2, 3-5, 2-2

ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ: Άνι Εσπάρ 2, Αρίθα Τζούντιθ 3, Μάικα Γκαρσία 1, Ντόμενεκ Μοράλες 1, Τζένιφερ Παρέχα 2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σάουθερν 4, Μανωλιουδάκη 3, Μ. Πλευρίτου 1, Μπιανκόνι 1, Αβραμίδου 1.

1237996 ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÓÁÌÐÁÍÔÅË  ÔÅËÉÊÏÓ (FINAL FOUR ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2014-2015 ÃÕÍÁÉÊÙÍ)

Δείτε τα video: