Νηρέας Λαμίας – Ολυμπιακός 4-21

Μια ακόμα εύκολη νίκη πήρε η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Αυτή τη φορά… θύμα του ήταν ο Νηρέας Λαμίας επί του οποίου και επικράτησε 4-21 και διατήρησε το αήττητο στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής.1

Ο Ολυμπιακός έδειξε ακμαίος και σε καλή κατάσταση πριν το σπουδαίο παιχνίδι με την Έγκερ, συνεχίσει να προπορεύεται στο πρωτάθλημα (έχει 8 βαθμούς διαφορά από τον ΝΟ Βουλιαγμένης με ένα παιχνίδι περισσότερο) και αυτό μπορεί να φέρνει μαζί του καλά νέα, μπορεί και τίποτα, διότι 10 «ερυθρόλευκοι» τίθενται από σήμερα υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού τεχνικού Σάκη Κεχαγιά για το τελευταίο παιχνίδι της προκριματικής φάσης του World League με την Κροατία στο «Αντώνης Πεπανός» της Πάτρας.

Ο Νηρέας έβγαλε κάποιες δυνατές φάσεις και ήταν ανταγωνιστικός σε στιγμές στο ματς. Σίγουρα είναι μία ομάδα που με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, οικονομικής φύσεως και ομοιογένειας, κάνει μία έντιμη προσπάθεια στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-7, 0-5, 1-9
Νηρέας Λαμίας (Θ. Χατζηθεοδώρου): Φλώρος, Πίσσας, Σαλπαδήμας, Κοκκινάκης, Εμμανουηλίδης Β. 1,Εμμανουηλίδης Γ., Μπλάνης, Χαριτάκης 1, Δραγώνας, Σταυρόπουλος 1, Παπαγρηγορίου, Μπατάκης 1, Πουλής.
Ολυμπιακός (Θ. Βλάχος): Γαλανίδης, Δελακάς, Γούνας 4, Καπότσης, Φουντούλης 6, Ποντικέας, Ντόσκας 1, Μουρίκης 4, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ, Σχίζας, Βλαχόπουλος 4.