Δίχως κόσμο o Oλυμπιακός στους τελικούς

nb

Δίχως κόσμο o Oλυμπιακός στους τελικούς

Με τιμωρία δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στο παιχνίδι του Μαρτίου με τον Παναθηναϊκό.

Οι “ερυθρόλευκοι” θα καταθέσουν ένσταση στην απόφαση του αθλητικού δικαστή της κολυμβητικής ομοσπονδίας, όμως είναι πολύ πιθανό ο πρώτος και ο τρίτος τελικός της Α1 Ανδρών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στη Βουλιαγμένη, στις 22 και στις 27 Απριλίου αντίστοιχα, να διεξαχθούν δίχως την παρουσία κόσμου.

 

Επιπλέον σύμφωνα με τους πειθαρχικούς κανονισμούς της ΚΟΕ οι αγώνες που συνοδεύονται από τιμωρία της έδρας δεν μεταδίδονται τηλεοπτικά, οπότε είναι επίσης πιθανό να μην έχουν οι δύο αυτοί τελικοί της Α1 τηλεοπτική κάλυψη. Ο δεύτερος τελικός (στις 24 Απριλίου) διεξάγεται στο Λαιμό.

 

Μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών επιβλήθηκε στον Πανιώνιο για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα με τον Εθνικό και οι “κυανέρυθροι” θα εκτίσουν την ποινή τη νέα αγωνιστική περίοδο, μιας και έχουν ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους. Η ΚΟΕ έχει ενημερώσει τις ομάδες, αλλά δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τις αποφάσεις του αθλητικού δικαστή.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0