Ζόνατας: “Θα με ενδιέφερε να παίξω στον Ολυμπιακό”

Ο Ζόνατας μίλησε για την προοπτική του Ολυμπιακού, γνωρίζει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τους “ερυθρόλευκους” και χαρακτήρισε μεγάλη την ομάδα του Πειραιά.

width-660_height-1000_0902e6_31455_1

 

Ο Βραζιλιάνος Ζόνατας ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Έλτσε, τόνισε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής», ότι είναι θετικός στην προοπτική του Ολυμπιακού.

Όμως πρόσθεσε πως υπάρχουν και άλλες ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του, αλλά, όπως είπε, δεν έχει ακόμα… κάτι συγκεκριμένο ενώπιον του.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός πάντως, βρίσκεται ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών και αν η ομάδα μας του κάνει μία πολύ καλή πρόταση, θα υπάρχουν πολλές πιθανότητες για να πει το «ναι».

Βέβαια, όπως ο ίδιος τόνισε, θα κάνει υπομονή, εξετάζοντας όλες τις προτάσεις που θα έχει, και ύστερα θα πάρει την τελική του απόφαση για τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του…

«Ξέρω ότι υπάρχει για μένα η προοπτική του Ολυμπιακού, αλλά δεν γνωρίζω τίποτα περισσότερο. Ειλικρινά, δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον μάνατζερ μου (σ.σ. Μίνο Ραϊόλα). Είμαι διακοπές με την οικογένεια μου και σύντομα θα έχω επαφή, για να δω που βρισκόμαστε.

Γνωρίζω ότι υπάρχουν αρκετές ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον, όμως σας λέω την αλήθεια, πως δεν έχω κάτι συγκεκριμένο.
Θα μιλήσω τις επόμενες ημέρες και θα δούμε.

Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα, χωρίς καμία αμφιβολία και θα με ενδιέφερε να παίξω σε αυτήν, αλλά υπάρχουν και αρκετές ακόμα ομάδες που θα μου άρεσε να αγωνιστώ. Πρέπει να κάνω υπομονή και να εξετάσω όλες τις πιθανότητες που μου προσφέρει η αγορά»,

Share and Enjoy !

0Shares
0 0