Ξανά Τοϊβόνεν για Ολυμπιακό

Για ακόμα μία χρονιά ο Όλα Τοϊβόνεν βρίσκεται στο μεταγραφικό προσκήνιο για τον Ολυμπιακό με τους Γάλλους να μεταδίδουν πως απασχολεί σοβαρά τους Πειραιώτες.

ΤΟΙΒΟΝΕΝΟ διεθνής Σουηδός μεσοεπιθετικός που ανήκει στην Ρεν είχε βρεθεί παλαιότερα στο στόχαστρο του Ολυμπιακού (όταν αγωνιζόταν στην Αϊντχόφεν). H Equipe σε ρεπορτάζ της την Δευτέρα έκανε γνωστό πως ο Τοϊβόνεν ενδιαφέρει ξανά και αρκετά σοβαρά τους πρωταθλητές Ελλάδας παρότι έχει συμβόλαιο με τον γαλλικό σύλλογο έως τις 30 Ιουνίου του 2017. Με τον Τοϊβόνεν έχουν ήδη συνδεθεί και άλλες ομάδες ενώ ο ίδιος μιλώντας στον Τύπο της χώρας του εξέφρασε την επιθυμία να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του.

 

Μιλώντας στην «Fotbollskanalen» ο Τοβόινεν ισχυρίστηκε πως «ξέρω ότι με θέλουν αρκετές ομάδες. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για μένα. Το γνωρίζω αυτό. Δεν έχω κάποια επίσημη προσφορά ούτε κάτι πολύ προχωρημένο όμως είναι ανοιχτός στο να μιλήσω με τον πρόεδρο και τον κόουτς για να δούμε τι θα γίνει με μένα. Δεν είμαι καθόλου αρνητικός στο να φύγω από την ομάδα. Θα μπορούσα να κάνω μία νέα αρχή αλλού. Στην Ολλανδία ήμουν σε ένα τοπ κλαμπ. Σε μία κορυφαία ομάδα». O 27χρονος άσος μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις στην επίθεση.