Βιάζονται για Κάμπελ

CAMPEL_MHTR

Τα αγγλικά ΜΜΕ αλλά και μερίδα των οπαδών ζητούν την επιστροφή του Τζόελ Κάμπελ στην Άρσεναλ τον προσεχή Γενάρη, με τον Ολυμπιακό ωστόσο να επιθυμεί την παραμονή του μόνιμα στον Πειραιά.

Ο Κοσταρικανός έκανε την καλύτερη εμφάνιση της «ερυθρόλευκης» θητείας του απέναντι στον ΠΑΟΚ, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους Άγγλους, με αρκετά δημοσιεύματα να καλούν τον Αρσέν Βενγκέρ να βάλει πρόωρο τέλος στον δανεισμό του στον Ολυμπιακό και να τον εντάξει στο ρόστερ από το χειμώνα.

Παράλληλα και μερίδα του κόσμου επιθυμεί το ίδιο, καθώς θεωρεί ότι ο Κάμπελ μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα ως εναλλακτική λύση στην επίθεση απ’ ότι παίκτες όπως ο Νίκλας Μπέντνερ.

Η επιστροφή του στην Άρσεναλ το Γενάρη είναι δύσκολη, καθώς από τη μία η συμφωνία με τον Ολυμπιακό είναι για μονοετή δανεισμό, ενώ ο παίκτης πρέπει να εξασφαλίσει και άδεια εργασίας στην Αγγλία.

Δύσκολο όμως επίσης θεωρείται να παραμείνει ο παίκτης μόνιμα και μετά το καλοκαίρι στον Πειραιά, όπως παραδέχτηκε και με δηλώσεις του την Τετάρτη ο Πιέρ Ισά, αν και ο αθλητικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων» διευκρίνισε ότι ο Ολυμπιακός σίγουρα θα συζητήσει το ενδεχόμενο με την Άρσεναλ.

Πηγή:novasports.gr