Θρυλικό φιλικό με την Μπιλμπάο για τη UNICEF

Στις 13 Αυγούστου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στη UNICEF!

1101305Ακόμη ένα σημαντικό φιλικό βάζει στην ατζέντα του ο Ολυμπιακός μας και μάλιστα για ιερό σκοπό! Ο Θρύλος συνδυάζει την ουσία με την προσφορά, την προετοιμασία με τη βοήθεια προς εκείνους που έχουν ανάγκη και στις 13 Αυγούστου θα δώσει ένα ματς με ιδιαίτερη σημασία! Αντίπαλος η Αθλέτικ Μπιλμπάο, του γνωστού και αγαπημένου σε όλους μας Ερνέστο Βαλβέρδε και όλα τα έσοδα από αυτή τη σπουδαία αναμέτρηση θα διατεθούν στη UNICEF!

Οι πιστοί του Θρύλου θα έχουν με αυτό τον τρόπο πολλαπλά οφέλη! Θα παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα να κοντράρεται με έναν δυνατό ισπανικό αντίπαλο, τον κ. Μίτσελ και τους παίκτες του να δείχνουν τι μπορούν να κάνουν, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για τη νέα σεζόν! Θα δουν από κοντά ξανά ένα πρόσωπο αγαπημένο στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» φιλάθλων, τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος επιστρέφει στο Καραϊσκάκη, ένα μέρος το οποίο θεωρεί σπίτι του! Εξίσου σημαντικό, όμως, είναι το ότι θα μπορέσουν να προσφέρουν κι εκείνοι τη δική τους βοήθεια στον παγκόσμιο Οργανισμό της UNICEF, τείνοντας χείρα βοηθείας στα παιδιά όλου του κόσμου…

Όλοι στις 13 Αυγούστου, στις 21:30 το βράδυ, στο γήπεδο Καραϊσκάκη! Να χειροκροτήσουμε τον Θρύλο! Να ανταμώσουμε ξανά με τον Ερνέστο Βαλβέρδε! Να παρακολουθήσουμε ένα σπουδαίο φιλικό με την Αθλέτικ Μπιλμπάο! Και πάνω από όλα, να δείξουμε γιατί ο Ολυμπιακός είναι πολλά περισσότερα από μία ομάδα! Γιατί είναι κοινωνικό φαινόμενο! Για να βοηθήσουμε τη UNICEF στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει, προσφέροντας ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά όλου του κόσμου!