Στο τραπέζι με Μίλαν για τον Νιάνγκ

Ολυμπιακός και Μίλαν συζητούν τη μεταγραφή του Νιάνγκ, με τιμή εκκίνησης τα 5 εκατομμύρια ευρώ και η ηλικία του παίκτη συνηγορεί στην αγορά του. Απαντάει τις επόμενες ημέρες ο Κασάμι.

MBaye-Niang-AC-MilanΠροχωρημένη είναι τελικά η υπόθεση του Μ΄Μπαγιέ Νιάνγκ για τον Ολυμπιακό, αφού οι Ιταλοί αποκαλύπτουν πλέον συνομιλίες με τους «ροσονέρι» για τον 20άχρονο Γάλλο επιθετικό.

Στόχος της Μίλαν άλλωστε είναι να αποδεσμεύσει ποδοσφαιριστές που δεν θέλει να κρατήσει στο δυναμικό της, ως τα τέλη του Ιουνίου και ο Ολυμπιακός επιθυμεί δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Ο πρώτος «στόχος» των Ιταλών όμως είναι η πώληση, αντί πέντε εκατομμυρίων  ευρώ και δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να κλείσει το deal και να πάει σε ενδεχόμενο αγοράς, λόγω και της μικρής ηλικίας  του παίκτη. Ο Νιάνγκ είναι σπουδαίος φορ, δυνατός, γρήγορος, πολύ καλός στο «ένας με έναν».

Υπάρχουν όμως και οι Άγγλοι που έχουν δείξει ενδιαφέρον, με πιο χαρακτηριστικό το παράδειγμα της Στόουκ. Είναι μέσα και σε αυτή την υπόθεση η Στόουκ, όπως και στην περίπτωση του Παϊτίμ Κασάμι. Το κλειδί και σε αυτή την υπόθεση είναι ο Μίνο Ραϊόλα,ο γνωστός ατζέντης με τις πολύ καλές σχέσεις με τη Μίλαν, τον Ολυμπιακό και με τον ίδιο τον παίκτη.

Θέμα ημερών είναι και η απάντηση του Παϊτίμ Κασαμι στην πρόταση του Ολυμπιακού. O Ελβετός μάλιστα χθες βρέθηκε στην Αγγλία, για να μιλήσει με τη Φούλαμ και για να προχωρήσει και την «μεταγραφή» του. Και εδώ υπάρχει η Στόουκ, δεν είναι το φαβορί ο Ολυμπιακός στην υπόθεση, κάνει όμως υπομονή και αυτό στο φινάλε μπορεί να τον δικαιώσει.