Ρεπό το Σαββατοκύριακο

Το πρόγραμμα ήταν πολύ βεβαρημένο το προηγούμενο διάστημα και ο Βίτορ Περέιρα αποφάσισε να χορηγήσει διήμερο ρεπό στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

ÐÅÑÅÉÑÁ ÓÁÍÔÁÍÁ  ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÍÔÍÉÐÑÏ  (ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ 2014-2015) PEREIRA SANTANA OLYMPIAKOS - DNIPRO  (EUROPA LEAGUE 2014-2015)

 

Οι παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν κανονικά το πρωί της Παρασκευής (27/2) στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Περισσότερο για να ακολουθήσουν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, λίγες ώρες μετά το τέλος του εντός έδρας αγώνα με την Ντνίπρο.

Για πρώτη φορά μετά τις 4 Ιανουαρίου, ο Ολυμπιακός δεν θα δώσει παιχνίδι ανά τρεις-τέσσερις ημέρες και ο Βίτορ Περέιρα αποφάσισε να χορηγήσει διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές ενόψει Σαββατοκύριακου και η επιστροφή στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (2/3).

Οι παίκτες είναι πολύ κουρασμένοι από τα συνεχή ματς, κάτι που επισημαίνει διαρκώς ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού στις δημόσιες τοποθετήσεις του. Και την ευκαιρία της αναστολής της Super League, έκρινε πως η ομάδα πρέπει να πάρει… ανάσες ενόψει της συνέχειας και της τελικής ευθείας της σεζόν.

 

πηγή: RedPlanet.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0