Πρώτα στόπερ και στο… βάθος ένας χαφ

Ο Πορτογάλος συναντήθηκε με τα δυο στελέχη του Ολυμπιακού Βρέντζο, Ισά και συμφώνησαν να αποκτηθεί άμεσα ένας στόπερ, ένας εξτρέμ και στο… βάθος του σχεδιασμού υπάρχει και ένας μεσοπεπιθετικός.

vitor

Η ηρεμία επανήλθε στον Ολυμπιακό με τη νίκη στην Ξάνθη και την πρώτη θέση στη βαθμολογία και στο προσκήνιο πλέον βρίσκονται οι συναντήσεις του Βίτορ Περέιρα με τον Πιερ Ισά και τον Γιάννη Βρέντζο, προκειμένου να καταλήξουν στους παίκτες που θα αποκτηθούν τις επόμενες ημέρες.

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει μια εικόνα για τη νέα ομάδα του, έκανε τρεις προπονήσεις, είδε στην Ξάνθη ποιοί μπορούν να αντεπεξέλθουν στα πλάνα του, ποια είναι τα κενά και ξεκίνησαν ήδη οι διαδικασίες για τις μεταγραφικές κινήσεις. Ο Περέιρα είναι σύμφωνος με την απόκτηση αρχικά ενός στόπερ και ενός εξτρέμ, ενώ δεν αποκλείεται να προστεθεί στο ρόστερ και ένας μεσοεπιθετικός, αν βρεθεί ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά.

Τα ονόματα που έχουν ακουσθεί τον τελευταίο καιρό επί Μίτσελ, δόθηκαν στον Πορτογάλο τεχνικό και αναμένεται να προστεθούν και οι δικές του εισηγήσεις για να βρεθούν οι καλύτερες λύσεις. Το όνομα του Αβράαμ Παπαδόπουλου είναι στα υπόψιν, αν και στον Ολυμπιακό δεν είναι τόσο ζεστοί για την επιστροφή του. Τόσο επειδή ο παίκτης δεσμεύεται με υψηλό συμβόλαιο από την Τραμπζονσπόρ, όσο και για τον τρόπο που άφησε την ομάδα, την περίοδο που υπήρχε πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας.

O Περέιρα λοιπόν έχει τη λίστα με πέντε-έξι ονόματα, πρόσθεσε κι αυτός από την πλευρά του κάποια επιπλέον, αλλά θα ήταν παρακινδυνευμένο να αναφερθούμε σε αυτά, γιατί ούτε στον Ολυμπιακό έχουν κατασταλάξει στους πιθανούς στόχους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αποκτηθεί άμεσα ένας στόπερ, αργότερα ένας εξτρέμ που θα προστεθεί στους υπάρχοντες, κι όταν κλείσουν οι … τρύπες σε αυτές τις θέσεις, θα κινηθούν και για ένα μεσοεπιθετικό. Υπομονή λοιπόν

Share and Enjoy !

0Shares
0 0