ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΟΥ ΕΝΤΙΝΓΚΑ

Συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Ντέλβιν Εντινγκά είχε ο Ολυμπιακός, ώστε ο Αφρικανός χαφ, ο οποίος εμφανίζεται θετικός με την παραμονή του στο Λιμάνι, να συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα.

1

 

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ντέλβιν Εντινγκά είχε αποκτηθεί με μεγάλες προσδοκίες από τον Ολυμπιακό, όμως ο Μίτσελ επέλεξε να χρησιμοποιήσει τον Ανδρέα Σάμαρη αντί του Αφρικανού χαφ που ήρθε στους πρωταθλητές Ελλάδας ως δανεικός από την Μονακό.
Με την είσοδο του 2014 ο διεθνής άσος αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος των ερυθρόλευκων, οι οποίοι αποφάσισαν να τον κρατήσουν και, όπως γράφει ο «Γαύρος», ήρθαν σε επαφή με τον εκπρόσωπό του για να μιλήσει εκείνος με τη σειρά του με τη Μονακό και να τον αποκτήσουν με λιγότερα χρήματα από όσα προβλέπει η ρήτρα αποδέσμευσής του (αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ).
Από την πλευρά του, ο 26χρονος παίκτης παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στο Λιμάνι, αφού γνωρίζει πως δεν έχει θέση στον γαλλικό σύλλογο και έχει καταφέρει να κερδίσει τη εμπιστοσύνη του προπονητή του.
Άλλωστε, ο Εντινγκά και η οικογένειά του περνούν πάρα πολύ καλά στην Ελλάδα, κάτι που παίζει σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να παραμείνει παίκτης του Ολυμπιακού.
Το επόμενο διάστημα ο εκπρόσωπος του Κονγκολέζου μέσου θα μιλήσει με τη Μονακό και οι ερυθρόλευκοι θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα αυτής της συζήτησης.