ΠΕΡΕΖ :ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

perez

ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:
Ήρθες στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό το χειμώνα, καταφέρνοντας να προσαρμοστείς άμεσα στο νέο σου περιβάλλον. Τι σε βοήθησε σε αυτό;
«Περισσότερο με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου οι οποίοι πολύ γρήγορα με υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Θα έλεγα πως μου έδειξαν τα κατατόπια μέσα στην ομάδα. Πολύ γρήγορα βρήκα τη θέση μου μέσα στην ομάδα. Και επίσης με βοηθάει πολύ το γεγονός πως οι περισσότεροι από τους συμπαίκτες μου μιλάνε ισπανικά. Αυτό με κάνει να νιώθω πιο ήρεμος και με βοηθάω να προσαρμοστώ πιο γρήγορα στη καθημερινότητα μου, ώστε το μυαλό μου να βρίσκεται μόνο στη δουλειά».
Θα ήθελα να μοιραστείς μαζί μας το όνειρο που θα ήθελες να ζήσεις με τον Ολυμπιακό;
«Το πιο σύντομο όνειρο που θα ήθελα να πραγματοποιηθεί είναι η κατάκτηση του κυπέλλου που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Επίσης, ονειρεύομαι να παραμείνω στον Ολυμπιακό για τουλάχιστον τρία χρόνια ακόμα, ώστε να δώσω το ποδόσφαιρο που έχω να δώσω. Παράλληλα, να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να φθάσει στην επόμενη χρονιά πιο μακριά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Φυσικά να κατακτήσει τους δύο εγχώριους τίτλους και την επόμενη χρονιά. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο».
Είσαι αισιόδοξος για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ;
«Ναι, είμαι αρκετά αισιόδοξος. Πιστεύω πως με τον τρόπο που προετοιμάζουμε το παιχνίδι θα αποδείξουμε πως είμαστε καλύτεροι. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό για εμάς να αποδείξουμε πως είμαστε πρωταθλητές. Όλη τη χρονιά ήμασταν ανώτεροι των αντιπάλων μας. Θέλουμε να το δείξουμε και σε αυτόν τον αγώνα. Και έτσι να φθάσουμε στον τελικό του κυπέλλου».
Την Κυριακή αντιμετωπίζετε τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Ήπειρο. Θα ήθελα την άποψή σου για τον επόμενο αντίπαλό σας;
«Για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Έχουμε πει πάρα πολλές φορές ότι ποτέ δεν πηγαίνουμε σε ένα παιχνίδι για να πάρουμε ισοπαλία ή για να χάσουμε. Ο στόχος μας είναι πάντα η νίκη. Θέλουμε να δείξουμε σε όλη την Ελλάδα ποιος είναι ο Ολυμπιακός. Είναι ένας σύλλογος που πάντα και παντού θέλει να κερδίζει».