Παράνομος ο ΟΠΑΠ

Τοποθέτηση του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Βρέντζου, σχετικά με τη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον ΟΠΑΠ και τους αγώνες που περιλαμβάνονται στο κουπόνι του Στοιχήματος.

748dfc69c7afd86d8c5a715bfb1dac42_L

 

Η κόντρα του Ολυμπιακού με τον ΟΠΑΠ συνεχίζεται. Ο Θρύλος μάλιστα έχει στείλει και εξώδικο στην εταιρεία, ενώ σύμφωνα με όσα δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της πειραϊκής ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος μετά το τέλος του Δ.Σ. της Superleague, οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν να συμμετέχουν στο κουπόνι αν δεν αλλάξουν κάποια θεσμικά θέματα.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γιάννη Βρέντζου για το θέμα του ΟΠΑΠ:

«Πάγια θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σε σχέση με τις σχέσεις της ΟΠΑΠ με τη Σούπερ Λιγκ, είναι ότι είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό θέμα θεσμικό και αυτό πιστοποιείται και μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Δεν πρέπει να μένουμε ούτε σε φαινομενικές αντιδικίες ομάδων, ούτε στην επικοινωνιακή διαχείριση του συγκεκριμένου θέματος.

Είναι δεδομένο μετά την απόφαση της ΕΕΑ ότι ο ΟΠΑΠ παρανόμησε πέρυσι και έβαλε εν γνώσει του παρανόμως στο κουπόνι του στοιχήματος τα ματς Ολυμπιακός-ΑΕΚ και ΑΕΚ-Ολυμπιακός για το Κύπελλο. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί, αλλά δεν λύνεται μόνο με το να μη συμπεριλαμβάνονται μόνο οι αγώνες της ΑΕΚ στο κουπόνι του Στοιχήματος, καθότι οι αγώνες του υπόλοιπου πρωταθλήματος και άλλα στοιχήματα σε σχέση με το συγκεκριμένο πρωτάθλημα θα συνεχίσουν να συμπεριλαμβάνονται.

Η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός όπως έχει εκφραστεί και με εξώδικο προς την ΟΠΑΠ, είναι ότι αν δεν λυθούν τα θεσμικά θέματα κι αν τα αρμόδια υπουργεία δεν θεσμοθετήσουν για τα συγκεκριμένα προβλήματα, ο Ολυμπιακός δεν θέλει οι αγώνες του να συμμετέχουν στο κουπόνι του Στοιχήματος».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0