Μίτσελ: «Άξιζε να ξενυχτήσει κάποιος»

Μίτσελ: «Άξιζε να ξενυχτήσει κάποιος»

Ο Μίτσελ δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο ματς με τη Μίλαν, η οποία συνδυάστηκε με το ευρύ 3-0 τονίζοντας ότι άξιζε να ξενυχτήσει κάποιος για να το παρακολουθήσει.

INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP/ ÏÓÖÐ - ÌÉËÁÍ / OLYMPIAKOS - MILAN
Ικανοποίηση και χαρά προκάλεσε στον Μίτσελ το 3-0, αλλά κυρίως η εμφάνιση του Ολυμπιακού στο φιλικό παιχνίδι με τη Μίλαν.

Ωστόσο, ο τεχνικός των πρωταθλητών τόνισε πως αυτές οι νίκες δεν φέρνουν τίτλους, ενώ επισήμανε μέσω της Nova, που μετάδωσε το ματς, πως η εικόνα της ομάδας του θύμισε τις καλές εμφανίσεις που έκανε κατά τη διάρκεια της σεζόν 2013-14.

Αναλυτικά

Θα είστε απόλυτα ικανοποιημένος διότι με την εμφάνιση του Ολυμπιακού αποζημιώθηκαν οι τηλεθεατές που ξενύχτησαν για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τη Μίλαν;

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί σήμερα άξιζε κάποιος να ξενυχτήσει για να παρακολουθήσει την ομάδα του να αγωνίζεται κόντρα στη Μίλαν. Είμαστε ικανοποιημένοι, είμαστε χαρούμενοι, όμως να θυμόμαστε πως αυτό ήταν απλώς ένα ματς της προετοιμασίας».

Ποια στοιχεία από το παιχνίδι του Ολυμπιακού σας άρεσαν;

«Μας άρεσε ότι παίξαμε σαν ομάδα, ότι είχαμε την ταυτότητα μιας δεμένης ομάδας και μας θύμισε την καλύτερη εικόνα της ομάδας που είχαμε την περασμένη σεζόν. Πρέπει, όμως, να θυμόμαστε ότι αυτό το αποτέλεσμα δεν θα μας βοηθήσει να κατακτήσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα»!

Δύο λόγια για το ντεμπούτο του Μαζουακού;

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Θα αποτελέσει κι αυτός μια εξαιρετική λύση για να παίξει και στο κέντρο, αλλά και στην άμυνα. Ήταν πολύ καλός».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0