Βαγγέλης Μαρινάκης :«Έχει υπογράψει ο Πουλίδο»

Βαγγέλης Μαρινάκης :«Έχει υπογράψει ο Πουλίδο»

Στα μεταγραφικά πλάνα του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική σεζόν αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι! Απ’ τον Πουλίδο, τον… Φορτούνη και τον Σαβιόλα.

125937

Τις πληροφορίες που ήθελαν τον Ολυμπιακό να έχει… αποσπάσει την υπογραφή του Πουλίδο επιβεβαίωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Real και τον Νίκο Χατζηνικολάου με αφορμή την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά αναφέρθηκε στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν δηλώνοντας –μεταξύ άλλων- ότι ο Πουλίδο έχει βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο.

«Έχει ήδη υπογράψει στον Ολυμπιακό ο Άλαν Πουλίδο και αναμένονται κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα από το Μεξικό ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή», ήταν τα λόγια του προέδρου των ερυθρολεύκων.

Πρόκειται για μια πληροφόρηση που υπήρχε στην οποία έρχονται τα λόγια του «αφεντικού» των ερυθρολεύκων για να επιβεβαιωθεί.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επίσης αναφέρθηκε στο ζήτημα της απόκτησης του Ντιοπ. Και εδώ ο πρόεδρος του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε τις πληροφορίες περί πρότασης για την απόκτηση του Σενεγαλέζου άσου.

Κάτι τέτοιο έγραφαν και τα ισπανικά ΜΜΕ, τα οποία μάλιστα πρόσθεταν ότι η Λεβάντε ζητά τρία εκατομμύρια ενώ ο Ολυμπιακός προσφέρει δύο εκατομμύρια.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, για τις μεταγραφές της ομάδας υπογράμμισε ότι θα πραγματοποιηθούν τέσσερις καλές… κινήσεις κάτι που είχε γίνει γνωστό από την ΠΑΕ από την πρώτη συνάντηση που είχε με τον Μίτσελ.

Τέλος, ο κ. Μαρινάκης άφησε να εννοηθεί ότι ένας από τους Έλληνες που πρόκειται να αποκτηθούν είναι ο Φορτούνης και τέλος υπογράμμισε ότι ο Σαβιόλα θα εξαντλήσει τη διάρκεια του συμβολαίου που έχει υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι!