Το παίρνει πάνω του ο Μαρινάκης και τελειώνει σήμερα του Μπόγιαν!

Το παίρνει πάνω του ο Μαρινάκης και τελειώνει σήμερα του Μπόγιαν!

Μετά την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη και την επικείμενη μεταγραφή του Τζίμι Ντουρμάζ στον Ολυμπιακό προχωρούν και την υπόθεση του Κρκιτς, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει τις σχετικές επαφές.

081348

Από την Ισπανία προκύπτουν όλες οι πληροφορίες που αφορούν το θέμα του Μπόγιαν Κρκιτς για τον Ολυμπιακό, χωρίς να διαρρέει η παραμικρή πληροφόρηση από τις εμπλεκόμενες πλευρές. 

Εκτός από τους Πειραιώτες, επίσημη πρόταση στον Ισπανό χαφ έχει καταθέσει και η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, η οποία προσφέρει 4ετές συμβόλαιο και 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο. 

Επίσης, στο «κόλπο» είναι η Στόουκ Σίτι και η Μάλαγα. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του 24χρονου παίκτη, αφού – μετά την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη και την επικείμενη μεταγραφή του Τζίμι Ντουρμάζ – ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα αναλάβει εκείνος τη συγκεκριμένη μεταγραφή. 

Παρότι ο ατζέντης και το στενό του περιβάλλον δεν δείχνουν θετικοί στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του, ο παίκτης θέλει να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Ο Κρκιτς φέρεται να ζητάει 4 εκατ. ευρώ για 3 χρόνια (κοντά στο 1,3 με 1,4 εκατ. ευρώ το χρόνο) και φυσικά αρκετά μπόνους. 

Πάντως, τα δεδομένα δείχνουν ότι πιθανότατα ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να πραγματοποιήσει μία από τις πιο «δυνατές» μεταγραφές των τελευταίων ετών και ίσως σήμερα έχουμε τις σχετικές ανακοινώσεις. 

Πηγή : Σταύρος Καλογεράκης για το http://www.sport-fm.gr/article/to-pairnei-panw-tou-o-marinakis/777654