Θέλει να μείνει ο Μιλιβόγιεβιτς! Στα 2,7 εκατομμύρια η ρήτρα!

Θέλει να μείνει ο Μιλιβόγιεβιτς! Στα 2,7 εκατομμύρια η ρήτρα!

Να παραμείνει στον Ολυμπιακό και στη νέα αγωνιστική σεζόν θέλει ο Λούκας Μιλιβόγιεβιτς σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του «Γαύρου». Οι Βέλγοι συμπεραίνουν πως ο Ολυμπιακός προτίθεται να πληρώσει τη ρήτρα για τον Σέρβο μέσο.

MILIB_539_355

Ο σέρβος επεσήμανε πως και οι ερυθρόλευκοι θέλουν να συνεχίσουν την συνεργασία μαζί του αλλά τα πάντα θα κριθούν τον επόμενο μήνα.

«Νιώθω καλά στην Αθήνα. Ο Ολυμπιακός θέλει να με κρατήσει και να με ικανοποιήσει αλλά οι διαπραγματεύσεις με την Αντερλεχτ έχουν μετατεθεί για το Μάιο. Θα ήθελα να μείνω. Η Αθήνα είναι μια από τις πιο όμορφες πόλεις. Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε χαρούμενοι εδώ», τόνισε ο Σέρβος.

Σύμφωνα με το gavros.gr και πληροφορίες από το Βέλγιο, θα απαιτηθεί όλο το ποσό της ρήτρας, δηλαδή και τα 2,7 εκατομμύρια ευρώ.

«Πριν από μερικούς μήνες, οι Έλληνες είχαν βρει τα 2.7 εκατ. ευρώ υπερβολικά, αλλά λέγεται ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει τώρα», γράφει το κείμενο και συνεχίζει.

«Στη συμφωνία που είχε γίνει για τον δανεισμό του, γινόταν λόγος πως ο Ολυμπιακός θα αποκτούσε τον Μιλιβόγεβιτς, αν έδινε το ποσό των 2.7 εκατ. ευρώ της ρήτρας. Τον περασμένο μήνα, οι διαπραγματεύσεις σταμάτησαν για τον Μάιο, γιατί ο Ολυμπιακός βρήκε αυτό το ποσό υψηλό».

Καταλήγοντας, το κείμενο εξηγεί τους λόγους που κατά τη γνώμη του ρεπόρτερ, ο Ολυμπιακός ενδέχεται να πληρώσει τελικά τα 2.7 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Σέρβου.

«Η θέλησή του για τον τίτλο, η καλή απόδοση του Μιλιβόγεβιτς και η επιθυμία του να παραμείνει στην Αθήνα, θα έχουν πείσει τον Ολυμπιακό για την οριστική του μεταγραφή».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0