Σύντομα για… Μιλιβόγεβιτς

Σύντομα για… Μιλιβόγεβιτς

Στον Ολυμπιακό σκοπεύουν να αρχίσουν σιγά-σιγά να τακτοποιούν τις εκκρεμότητες ενόψει Ιανουαρίου αλλά και της νέας αγωνιστικής σεζόν. Πιθανότατα να κλείσει πρώτο αυτό της απόκτησης του Μιλιβόγιεβιτς.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÁËÌÅ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / MALMO - OLYMPIAKOS

Στον Ολυμπιακό σκοπεύουν να αρχίσουν σιγά-σιγά να τακτοποιούν τις εκκρεμότητες ενόψει Ιανουαρίου αλλά και της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Τα καίρια ζητήματα είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Μίτσελ, αντίστοιχα του Διαμαντάκου και η απόκτηση και των δικαιωμάτων του Μιλιβόγιεβιτς από την Άντερλεχτ.

Το τελευταίο ζήτημα είναι φαίνεται να έχει δουλευτεί περισσότερο και να είναι αυτό το οποίο ενδεχομένως να έχει νωρίτερα –συγκριτικά με τα άλλα- την κατάληξη του.

Σύμφωνα με τον ατζέντη του Σέρβου μέσου όλα δείχνουν ότι θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις και ο Ολυμπιακός θ’ αγοράσει τον παίκτη από την Αντερλεχτ.

Οι πληροφορίες από το Βέλγιο κάνουν λόγο για ένα ποσό κοντά στα 2,7 με 2,9 εκατ. ευρώ, αλλά κατά μία άλλη πηγή οι «ερυθρόλευκοι» ίσως καταφέρουν να κλείσουν το deal στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Εκτιμάται ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο κομμάτι πριν αποχαιρετήσουμε το 2014.

Στο ζήτημα του Μίτσελ ακόμη κάτι δεν είναι οριστικό και ενδεχομένως να είναι αυτό που θα τακτοποιηθεί τελευταίο καθώς είναι και το πιο ιδιαίτερο συγκριτικά με τα άλλα.

Ευκολότερο από όλα τα «κλείσει» είναι το ζήτημα της επέκτασης του Διαμαντάκου.

Ο νεαρός επιθετικός δεσμεύεται με τους «ερυθρόλευκους» μέχρι το καλοκαίρι του 2016 αλλά είναι ξεκάθαρη η πρόθεση των ερυθρολεύκων να επιβραβεύσει και αυτόν τον νεαρό ποδοσφαιριστή ο οποίος προσπαθεί αρκετά στις προπονήσεις και τους αγώνες.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0