Πιερ Ισά : «Θα φέρουμε 3-4 τοπ παίκτες»

Πιερ Ισά : «Θα φέρουμε 3-4 τοπ παίκτες»

Διάθεση για αυτοκριτική, αλλά και βεβαιότητα πως ο Ολυμπιακός θα μπει δυνατά τη νέα σεζόν έδειξε ο Πιερ Ισά.

163438

Τη δημιουργία μιας δυνατής ομάδας, με την προσθήκη 3-4 πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών που θα κάνουν την διαφορά προανήγγειλε ο Πιερ Ισά. Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού αναγνώρισε ότι έγιναν λάθη, ανέλαβε τις ευθύνες που του αναλογούν και δεσμεύτηκε πως οι διορθωτικές κινήσεις θ’ αλλάξουν προς το καλύτερο την εικόνα των Πειραιωτών.

«Έχουμε μία βάση στην ομάδα. Είναι υγιής οικονομικά με τις πωλήσεις που είχαμε. Θέλουμε να συνεχίσει μαζί αυτή η ομάδα για δύο χρόνια που μπορούμε να ανεβάσουμε την ποιότητα. Χρειαζόμαστε βεβαίως μεταγραφές που να μας προσθέσουν ποιότητα. Τρεις με τέσσερις πολύ καλοί παίκτες. Θέλουμε να πάρουμε 3-4 πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές που να κάνουν την διαφορά.

Εγώ με τον Λορένθο έχουμε μία λίστα με παίκτες που είναι στην διάθεση του προπονητή. Ο προπονητής θα επιλέξει. Έτσι χτίσαμε την ομάδα το καλοκαίρι. Θα κοιτάξουμε τις θέσεις που θέλουμε ενίσχυση και για 3 – 4 παίκτες υψηλής ποιότητας.

Τις μεταγραφικές επιλογές: Εγώ και ο Λορένθο είμαστε αυτοί που επιλέγουμε παίκτες. Καμία μεταγραφή δεν αποτέλεσε μη επιλογή προπονητή. Ο Κριστιάν Καρεμπέ δεν είχε ανάμειξη σε καμία προσθήκη», ξεκαθάρισε μιλώντας στους ρεπόρτερ των «ερυθρολεύκων» και συνέχισε:

«Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά στην ομάδα, προφανώς και θα αναζητηθούν ευθύνες. Ο πρόεδρος το ξέρει αυτό. Και όπως είναι και στα καλά εκεί, έτσι και στα άσχημα και στέλνει το μήνυμά του. Ο πρόεδρος τις περισσότερες φορές έχει επιβραβεύσει ποδοσφαιριστές. Έχω μιλήσει με τους αρχηγούς και τους παίκτες και δεν έδειξαν να έχουν ενοχληθεί από κάτι. Κατάλαβαν τι συνέβη.

Όλοι κάνουμε λάθη. Και οι παίκτες και προπονητές και οι διευθυντές. Ο κύριος στόχος μας στον Ολυμπιακό είναι να είναι ευχαριστημένος ο κόουτς με τους παίκτες. Θέλει ακόμα 4-5 παίκτες και γι’ αυτό δουλεύουμε. Αυτός είναι ο στόχος».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0