«Ολυμπιακός και άλλοι τέσσερις για Τανάσε»

«Ολυμπιακός και άλλοι τέσσερις για Τανάσε»

Για επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού, αλλά και τεσσάρων άλλων ομάδων στη Στεάουα για τον Κρίστιαν Τανάσε κάνει λόγο ο ρουμανικός Τύπος.

160107

Ο Κρίστιαν Τανάσε είναι μεταξύ των παικτών που έχουν εξεταστεί από τον Ολυμπιακό για τη θέση του μεσοεπιθετικού. Ο ρουμανικός Τύπος πηγαίνει το θέμα λίγο παραπέρα, αναφέροντας πως οι «ερυθρόλευκοι» και άλλες τέσσερις ομάδες έχουν κάνει πρόταση στη Στεάουα για τον 27χρονο άσο. 

Πέραν των Πειραιωτών, προτάσεις υπάρχουν από την Παλέρμο κι άλλη μια ομάδα της Ιταλίας, από την Τραμπζονσπόρ και από ένα σύλλογο από τη Ρωσία. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ισχυρός άνδρας της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, δεν πρόκειται να αφήσει τον Τανάσε για λιγότερα από 2 εκατ. ευρώ, ενώ ο παίκτης που εισπράττει τώρα 180.000 ευρώ το χρόνο, περιμένει ένα συμβόλαιο με διπλάσιες ή τριπλάσιες αποδοχές. 

Στον Ολυμπιακό τις τελευταίες μέρες δεν σχολιάζουν το παραμικρό σχετικά με μεταγραφικά σενάρια έχοντας προαναγγείλει εξελίξεις μετά τον τελικό του Champions League και τον επαναληπτικό γύρο των εκλογών.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0