Κλείνει Μπεν ο Ολυμπιακός!

Κλείνει Μπεν ο Ολυμπιακός!

Ο Μπεν της Βέροιας πέτυχε 15 γκολ φέτος, έκανε υπέροχη σεζόν και υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο Ολυμπιακός φουλάρει για να τον κλείσει. Δεν επιβεβαιώνει η ΠΑΕ.

ben

Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Μπεν της Βέροιας. Έντονη είναι η φημολογία για δυνατό μπάσιμο των Πειραιωτών προκειμένου να τον κάνουν δικό τους και να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα για τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που πάντως δεν επιβεβαιώνονται από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο 25χρονος επιθετικός παίρνει τον δρόμο για τον Πειραιά.

Για τον Μπεν, ο οποίος είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου και είναι γεννημένος στις Κομόρες, υπάρχει και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Φέτος, πέτυχε 15 τέρματα και ορισμένα εξ αυτών κρίσιμα, βοηθώντας την Βέροια να παραμείνει στην κατηγορία. Έχει ύψος 1 μέτρο και 73 εκατοστά, παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και έχει πολύ καλά αγωνιστικά στοιχεία.

Μένει να δούμε αν η έντονη φημολογία που έχει ξεσπάσει, θα μετουσιωθεί σε συμφωνία για τον παίκτη, με τους “ερυθρόλευκους” πάντως να μην επιβεβαιώνουν τίποτα για την περίπτωσή του.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0