Φαβορί ο Ολυμπιακός για Ζινιάκ σύμφωνα με Γαλλικά δημοσιεύματα

Φαβορί ο Ολυμπιακός για Ζινιάκ σύμφωνα με Γαλλικά δημοσιεύματα

ziniak

Γαλλικό δημοσίευμα σημειώνει τις δύο επιλογές που έχει η Μαρσέιγ σχετικά με τον Αντρέ Πιερ Ζινιάκ. Η μία είναι να τον κρατήσει, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2015 και η άλλη είναι να τον παραχωρήσει. Η απόφαση των Γάλλων ιθυνόντων, είναι να τον παραχωρήσουν, ώστε να πάρουν κάποια χρήματα, έστω και αν ο Ζινιάκ ήταν πέρυσι ο καλύτερος παίκτης των Μαρσεγέζων, σκοράροντας 16 γκολ.

«Αν πιστέψουμε το εβδομαδιαίο France Football, η δεύτερη επιλογή είναι ανοικτή. Ο 28χρονος διεθνής έχει στην πραγματικότητα προτάσεις από πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, από την Αγγλία έως τη Ρωσία», γράφει το ρεπορτάζ και σημειώνει.

«Μια από αυτές τις ομάδες που έχει ανταποκριθεί σοβαρά, είναι ο Ολυμπιακός Πειραιώς. Η ελληνική ομάδα, πρωταθλήτρια κατά την περσινή σεζόν, είναι το φαβορί για να αποκτήσει τον Ζινιάκ. Την υπόθεση τη διαχειρίζεται ένας πρώην παίκτη της Μαρσέιγ, ο Πιερ Ισά, που αυτή τη στιγμή είναι σύμβουλος του προέδρου του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Ισά μπορεί να προσφέρει μεγάλη βοήθεια στην πρώην ομάδα του, ξεφορτώνοντάς την από ένα εκ των μεγαλύτερων συμβολαίων».