Εκτός Τσόρι και Γιαταμπαρέ

Εκτός Τσόρι και Γιαταμπαρέ

Χωρίς τους Τσόρι και Σαμπού Γιαταμπαρέ συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού, στο Ζέεφελντ. Κόπωση στους προσαγωγούς ο Αργεντινός, ενώ ελαφρύ διάστρεμμα υπέστη ο Γάλλος μέσος.

000607

Δύο απουσίες μέτρησε ο Μίτσελ, στο τρίτος μέρος της προπόνησης του Ολυμπιακού, την Δευτέρα (14/7) στο Ζέεφελντ, που περιελάμβανε το «οικογενειακό» διπλό. Συγκεκριμένα, ο Τσόρι αισθάνθηκε κόπωση στους προσαγωγούς και έμεινε προληπτικά εκτός, ενώ ο Σαμπού Γιαταμπαρέ υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα. Η κατάσταση του Γάλλου μέσου δεν εμπνέει ανησυχία, ωστόσο αναμένεται να επανεκτιμηθεί. 

Το… βαρύ πρόγραμμα τους «ερυθρόλευκους» συνεχίστηκε και τη Δευτέρα (14/7) και μάλιστα περιλάμβανε τρεις προπονήσεις. Από νωρίς το πρωί και συγκεκριμένα στις 09:00 (τοπική ώρα), οι παίκτες του Μίτσελ έγραφαν χιλιόμετρα στο… κοντέρ, δίνοντας βάση στην αντοχή και τη φυσική κατάσταση. 

Από ‘κει και πέρα, στο δεύτερο κομμάτι της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ελλάδας δούλεψαν πάνω σε ασκήσεις σώματος, με σπριντ και βάρη, ενώ παράλληλα ακούμπησαν και μπάλα, κάνοντας κοντινές πάσες και κοντρόλ. 

Η μέρα… Γολγοθάς ολοκληρώθηκε με το τρίτο μέρος, όπου ο Μίτσελ είχε τους παίκτες του στο γήπεδο, κάνοντας μαζί τους πολλές ασκήσεις τακτικής, άμυνας-επίθεσης, για να παίξουν στο τέλος «οικογενειακό διπλό». 

Το πρόγραμμα την Τρίτη (15/7) περιλαμβάνει δύο προπονήσεις, στις 10:00 και στις 19:00. 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0