Ανανεώσεων… συνέχεια! Σειρά του Μαζουακού!

Ανανεώσεων… συνέχεια! Σειρά του Μαζουακού!

Επαφή του Ολυμπιακού με τον εκπρόσωπο του Γάλλου μπακ για αναπροσαρμογή των οικονομικών όρων

mazouakou

Ο Γάλλος αριστερός φουλ-μπακ ήρθε το καλοκαίρι που μας πέρασε στον Ολυμπιακό ως ελεύθερος από την Βαλενσιέν, υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας. Το ξεκίνημα του στην ομάδα του Πειραιά εντυπωσιακό. Ώριμες εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ και το πρωτάθλημα, αν και τους τελευταίες μήνες έχει κάνει μία κοιλιά.

Παρόλα αυτά πολλοί σύλλογοι του εξωτερικού έχουν σημειώσει στο μπλοκάκι τους το όνομα του με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για προτάσεις κυρίως από το Καμπιονάτο.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κινήθηκαν γρήγορα και κάλεσαν τον εκπρόσωπο του στην Ελλάδα, με σκοπό να ανανεωθεί για έναν ακόμα χρόνο η σύμβαση τους,

Φυσικά θα υπάρξει και μία βελτίωση στις οικονομικές απολαβές του Μαζουακού, ενώ θα μπει ρήτρα στα στάνταρ ομάδας Τσάμπιονς Λιγκ.

Το τρέχον συμβόλαιο του Μαζουακού με τον Ολυμπιακό λήγει το 2018, εντούτοις από την πειραϊκή ΠΑΕ, θέλουν να αναπροσαρμόσουν το συμβόλαιό του. Όχι για τη διάρκειά του, αλλά για τις οικονομικές απολαβές του Γάλλου μπακ, προκειμένου να τον ανταμείψει για την παρουσία του και να του δείξει ότι εκτιμά την προσφορά του.

Από την πλευρά της διοίκησης δεν προκύπτει επίσημα κάτι περί πρότασης. Ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί κάτι τέτοιο καθώς ο Ολυμπιακός συνηθίζει να προχωρά σε τέτοιες κινήσεις ως επιβράβευση στους παίκτες του που έχουν πραγματοποιήσει αρκετά καλές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0