«Παιδικό όνειρο να παίξω στον Ολυμπιακό» video

«Παιδικό όνειρο να παίξω στον Ολυμπιακό» video

Οι Μανώλης Σάλιακας και Κώστας Γαρεφαλάκης μίλησαν στην κάμερα του Olympiacos TV για την πορεία της ομάδας των Νέων.

creative_01

Η ομάδα Νέων του Θρύλου επικράτησε στο Τορίνο της αντίστοιχης ομάδας της Γιουβέντους με 0-3 και εκτός του ότι πήρε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα το οποίο έκανε αίσθηση σε όλη την Ευρώπη, βρίσκεται και ένα… βήμα από την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Youth League.

Δύο παίκτες της ομάδας, οι Μανώλης Σάλιακας και Κώστας Γαρεφαλάκης μίλησαν στην κάμερα του Olympiacos TV για την πορεία του Ολυμπιακού στην συγκεκριμένη διοργάνωση, αλλά και για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες των «ερυθρόλευκων».

Μανώλης Σάλιακας:

Για τις εμφανίσεις στο UEFA Youth League, με αποκορύφωμα τη νίκη με 0-3 στο Τορίνο κόντρα στην Γιουβέντους: «Στο UEFA Youth League πάμε πολύ καλά. Το 0-3 στην Γιουβέντους ήταν πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς. Μπήκαμε από την αρχή δυνατά. Το δείξαμε ότι το θέλουμε και γι’ αυτό το πήραμε».

Για το ότι ο Ολυμπιακός μέσω διαφόρων ενεργειών στηρίζει τα παιδιά των Ακαδημιών, αλλά και το ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά αν κρίνουμε και από τα αποτελέσματα: «Για εμάς είναι πολύ σημαντικό διότι οι άνθρωποι της πρώτης ομάδας με τους αντίστοιχους των Ακαδημιών έχουν άριστες συνεργασίες και αυτό μας βοηθάει και εμάς να ανέβουμε στην πρώτη ομάδα όποτε μας χρειαστούν».

Κώστας Γαρεφαλάκης:

Για το πόσο σημαντικό είναι να συμμετέχει η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού σε τόσο μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και τι εμπειρίες αποκομίζουν από αυτό: «Το να παίζεις σε τόσο μεγάλες διοργανώσεις όπως το UEFA Youth League είναι μεγάλο κίνητρο για εμάς γιατί μπορούμε να δούμε και τις δικές μας δυνατότητες. Απ’ ότι βλέπουμε τα έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής μια χαρά και πιστεύω στην πρόκρισή μας στην επόμενη φάση».

Για το πόσο σημαντικές είναι οι εμπειρίες που αποκομίζεται κάνοντας προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, όποτε σας δίνετε αυτή η ευκαιρία: «Απ’ ότι βλέπετε ανεβαίνουν συνέχεια παιδιά στην πρώτη ομάδα. Είναι μεγάλο πράγμα να κάνεις προπόνηση με τόσους μεγάλους παίκτες και με τέτοιους μεγάλους προπονητές. Είναι πολύ καλή εμπειρία για εμάς να ανεβαίνουμε στην πρώτη ομάδα».

Στο τέλος, οι δύο άσοι του Ολυμπιακού αναφέρθηκαν στους συλλογικούς, αλλά και προσωπικούς στόχους τους, με τον Μανώλη Σάλιακα να τονίζει: «Οι συλλογικοί στόχοι είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα αήττητοι και οι προσωπικοί μου να παίξω στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού».

Από την άλλη, ο Κώστας Γαρεφαλάκης είπε: «Οι ομαδικοί μας στόχοι είναι το πρωτάθλημα πάνω απ’ όλα. Να έχουμε μία πού καλή πορεία στο UEFA Youth League, όπου μέχρι στιγμής τα πάμε περίφημα και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Όσο για τους προσωπικούς μου στόχους, είναι κάθε όνειρο παιδιού πιστεύω στην Ελλάδα να παίξει στον Ολυμπιακό. Έτσι και εγώ από μικρός ήθελα να παίξω στον Ολυμπιακό».

Δείτε την συνέντευξη στο Olympiacos TV:

Share and Enjoy !

0Shares
0 0