Στον τελικό ο Ολυμπιακός

VERGOS

Κάνοντας επίδειξη ισχύος η ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού πήρε εντυπωσιακή πρόκριση στον τελικό του final-4 που διεξάγεται στην Ξάνθη, επικρατώντας με 4-0 της τοπικής ομάδας στον πρώτο ημιτελικό.

Ο Ολυμπιακός από την αρχή του αγώνα έδειξε ότι θέλει να έχει τον έλεγχο και την κυκλοφορία του αγώνα. Οι “ερυθρόλευκοι” προσπάθησαν να βγουν οργανωμένα στην επίθεση με αποδέκτη κυρίως τον Βέργο, ο οποίος πήρε τις περισσότερες προσπάθειες του Ολυμπιακού και ήταν αυτός που έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος με το δοκάρι που είχε.

Από την αντίπερα όχθη η Ξάνθη έδειξε ότι θέλει να δώσει χώρο στον Ολυμπιακό και να “χτυπήσει” στις αντεπιθέσεις. Οι Ακρίτες προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την ταχύτητα του Μελισσόπουλου, ο οποίος προκάλεσε τα μεγαλύτερα ρήγματα στην άμυνα του Ολυμπιακού. Το πρώτο μέρος είχε ταχύτητα, δυνατά μαρκαρίσματα, καλές ευκαιρίες, αλλά έλειψε το γκολ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς ο καλύτερος παίκτης των “ερυθρολεύκων”, ο Βέργος έστειλε στο 49′ την μπάλα στα δίχτυα της Ξάνθης κάνοντας το 1-0.

 

Οι παίκτες του Ολυμπιακού όσο περνούσε η ώρα του αγώνα έδειχναν την αποφασιστικότητα τους για τη νίκη, κάτι που τελικά το πέτυχαν με εμφατικό σκορ, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό της Δευτέρας.

Η Ξάνθη μετά την επίτευξη του πρώτου τέρματος έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει, δεν κατάφερε εκτός ελαχίστων περιπτώσεων να απειλήσει την άμυνα του Ολυμπιακού και τελικά ηττήθηκε με το “βαρύ” 4-0.

Ολυμπιακός: Ηλιάδης, Τόλι, Τούφας, Βατουσιάδης (79′ Ξανθόπουλος), Ράμχα (71′ Μπουγιούκος), Μαργαρίτης, Καναβέτας (85′ Μανθάτης), Λάτση, Βέργος (79′ Ποτουρίδης), Καλέργης (68′ Χατζάρας), Σαλιάκας.

Ξάνθη: Δεμενείκος, Ζώτος (79′ Κεαχίδης), Χατζηλαζαρίδης, Χατζητερζόγλου, Προύντζος, Μήττας (46′ Δελής), Φασίδης, Κούτρας, Μελισσόπουλος (83′ Ψεμματάς), Ορφανίδης (68′ Kωνσταντάρας), Λαζαρίδης (55′ Δόντσος).

 

Πηγή: Sport24.gr