Ολυμπιακός(Κ20) – ΑΕΚ (Κ20): 5-0

9651a_958706

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού προκειμένου να συνθλίψει με 5-0 την ομάδα της ΑΕΚ και να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Για την ακρίβεια, οι ποδοσφαιριστές του Μπερντ Στορκ χρειάστηκαν ένα ημίχρονο και τις καθυστερήσεις του πρώτου για να φτάσουν σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία.

Έως τότε, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, δίχως φάσεις, με τον Ολυμπιακό, πάντως, να μην απειλείται. Η πιο σημαντική φάση του αγώνα σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ο Θρύλος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ιωαννίδη, η ΑΕΚ έμεινε με δέκα παίκτες και ευστοχώντας στην εσχάτη των ποινών ο παθών, άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη.

Στο δεύτερο μέρος «λύθηκαν» τα πόδια των παικτών του Στορκ, που όχι μόνο έφτασαν σε μια μεγάλη σε έκταση νίκη, αλλά έπαιξαν και πολύ καλό ποδόσφαιρο. Το 2-0 έκανε ξανά ο Ιωαννίδης μετά από εξαιρετική ενέργεια στο 48′, ενώ έξι λεπτά αργότερα, ο Καραγκούνης άνοιξε κι άλλο τη διαφορά.

Στο 74′ ο Γκίνο έκανε το 4-0, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ (5-0) στο 80′ με τον αγαπημένο του τρόπο (φάουλ) ο Λεάντρο.

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός έφτασε τους 51 βαθμούς σε 23 αγώνες, ενώ η ΑΕΚ έμεινε στους 38.

Διαβάστε Περισσότερα : Gavros.gr