Οι Βετεράνοι για τα 40 πρωταθλήματα

1fca454aa38791c03b8cd3758f2c47a9_L

Ανακοίνωση με αφορμή την συμπλήρωση 40 πρωταθλημάτων εξέδωσε ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Σαράντα Πρωταθλήματα!!! Αναρίθμητα Κύπελλα και Νταμπλ!! Στα 88 χρόνια θρυλικής ιστορίας του μεγαλύτερου συλλόγου του Ελληνικού ποδοσφαίρου και του Ελληνικού αθλητισμού.

Ήρθε η μέρα που στο θρυλικό γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», το στολίδι του Ελληνικού ποδοσφαίρου, που έχουν γραφτεί θρίαμβοι σαν παραμύθια και που είναι ποτισμένο με τον ιδρώτα και το αίμα θρυλικών μορφών της ιστορίας του Ολυμπιακός και των 21 ηρώων της Θύρας 7, να στεφθεί η ομάδα μας για 40ή φορά Πρωταθλήτρια.

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο μας, Βαγγέλη Μαρινάκη, που συνεχίζει να γράφει θρυλικές ιστορίες στο σύλλογό μας με την κατάκτηση και του εφετινού πρωταθλήματος και που σίγουρα θα συνεχίσει να κάνει και στις επόμενες δεκαετίες ακολουθώντας την πορεία που χάραξαν οι ιστορικοί Πρόεδροι Γιώργος Ανδριανόπουλος, Νίκος Γουλανδρής, Σταύρος Νταϊφάς, Σωκράτης Κόκκαλης.

Πολλά μπράβο στο αίμα, την καρδιά και τη δύναμη της ομάδας μας. Στους θρυλικούς μας φιλάθλους, τα εκατομμύρια των πιστών οπαδών μας στην Ελλάδα και τον πλανήτη που στήριξαν και στηρίζουν την ομάδα μας κάθε στιγμή και κάθε λεπτό.

Και από αύριο όλοι μαζί δίπλα στον Πρόεδρο μας και την ομάδα μας για το 41ο Πρωτάθλημα, στο δρόμο για το 5ο αστέρι στην ερυθρόλευκη φανέλα της ομάδας θρύλος του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ζήτω ο Ολυμπιακός μας!
Ζήτω ο θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου!».