Θρύλος ίσον οικογένεια

flags

Για μια ακόμα φορά λοιπόν, οι σύνδεσμοι της Θύρας 7 από την Ελλάδα και το εξωτερικό προσέφεραν οικονομική βοήθεια της τάξεως των 40 χιλιάδων ευρώ, προκειμένου να καλυφθούν μερικές ανάγκες.

Από τη μεριά του ο Ερασιτέχνης εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση, καθώς αυτό που συμβαίνει με τον Θρύλο και τους οπαδούς του είναι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα.

Αναλυτικά…

Ανεξαρτήτως των χιλιάδων ανανεώσεων  συνδρομών στο μητρώο Μελών του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π και των εγγραφών στο πρόγραμμα της Κάρτας Φιλάθλου οι Σύνδεσμοι της Θύρας 7 από την Ελλάδα και το εξωτερικό παρέδωσαν, με τη μορφή της οικονομικής ενίσχυσης, στον Ερασιτέχνη το ποσό των 40.000 ευρώ δίνοντας συνέχεια στη μοναδική, στον χώρο του Ελληνικού αθλητισμού, υποστήριξή  τους.

Τα χρήματα αυτά θα διατεθούν, όπως και όλα όσα έχουν προσφέρει τα τελευταία χρόνια, αποκλειστικά για τις οικονομικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. προς τους αθλητές και τις αθλήτριές μας, οι οποίοι δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα σε όλα τα γήπεδα για  να διατηρήσουν τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό Ελληνικό Σύλλογο στην κορυφή.

Ευχαριστούμε θερμά!

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.