Έναρξη της Σχολής στην Πτολεμαϊδα

flags

Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της σχολής μας στη Πτολεμαΐδα, όπου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013.

Την έναρξη της Σχολής ακαδημιών της Πτολεμαϊδας ανακοίνωσε την Τρίτη (15/10) η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Όπως γνωστοποίησ εη επίσημη ιστοσελίδα των «ερυθρόλευκων» στην εκδήλωση θα παρευρεθούν ο τεχνικός διευθυντής ακαδημιών Γιώργος Αμανατίδης ως εκπρόσωπος του δικτύου σχολών, αντιπροσωπεία της σχολής από τη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα ο υπεύθυνος της σχολής κος Κωνσταντινίδης Κώστας, το τεχνικό επιτελείο που απαρτίζουν ο κος Γιώργος Σκαρτάδος, ο κος Φάνης Κατεργιανάκης και ο κος Γιώργος Χρυσάφης καθώς επίσης και η ψυχολόγος κα Ευφροσύνη Μήτσιου.

Στην επίσημη έναρξη της Πτολεμαΐδας θα παραστεί και ο εκπρόσωπος των σχολών Αλεξανδρούπολης και Κομοτηνής, κος Παναγιώτης Λογαράς.

Στο πλαίσιο της επίσημης έναρξης, θα αναλυθούν ο τρόπος λειτουργίας της σχολής και του δικτύου γενικότερα και θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση των αθλητών και των γονέων αναφορικά με τη φιλοσοφία, την εκπαίδευση και την υποστήριξη τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Πληροφορίες και εγγραφές για τη σχολή μας στη Πτολεμαΐδα:
Αθλητικό κέντρο «Αθλοκίνηση»
Κος Παπαδόπουλος Κώστας
6982306662
2463031550