Υπάρχει, ακόμη, διαφορά για Χασάν

Ένα από τα ζητήματα που «καίνε» τον Μαρτίνς, είναι η συμπλήρωση του «παζλ» των επιθετικών του Ολυμπιακού, για τη νέα σεζόν. Μπορεί, αυτή τη στιγμή, να προέχουν τα αγωνιστικά και η κατάκτηση του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου, αλλά και -τουλάχιστον- μία ακόμη πρόκριση στην Ευρώπη, όμως πάντα στο μυαλό του προπονητή του Ολυμπιακού, υπάρχουν τα μεταγραφικά και η επόμενη ημέρα. Έτσι, η σκέψη παραμονής του Χασάν, γυρίζει στο μυαλό του.

Μία υπόθεση, ωστόσο, η οποία μόνο εύκολη δεν είναι, από τη στιγμή που η Μπράγκα αξιώνει 2,5 εκ. ευρώ, για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή. Αυτή είναι η ρήτρα αποδέσμευσης του Χασάν, για την οποία όμως θεωρούν, στο λιμάνι, ότι είναι υψηλή. Ο Ολυμπιακός δεν προτίθεται να δώσει περισσότερα από 1. εκ. ευρώ για να κάνει δικό του τον Χασάν. Άλλωστε, οι Πειραιώτες έχουν μάθει να χειρίζονται με μαεστρία τις διαπραγματεύσεις τους, με συλλόγους, για τους ποδοσφαιριστές που θέλουν. Και πιστεύουν ότι η Μπράγκα μπορεί να «πέσει» στην τιμή της ρήτρας, για τον Αιγύπτιο φορ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, υπάρχει ακόμη διαφορά, ανάμεσα στις δύο πλευρές και το θέμα θα έχει αρκετά επεισόδια, μέχρις ότου καταλήξει σε μία λύση. Ο Μαρτίνς θέλει τον Χασάν και η Διοίκηση του Ολυμπιακού γνωρίζει καλά την επιθυμία του προπονητή και θα δουλέψει προς αυτή την κατεύθυνση.
Πηγή Gavros.gr