Τσόσιτς: «Μεγάλη πρόκληση η ΑΕΚ»

Τσόσιτς: «Μεγάλη πρόκληση η ΑΕΚ»

Ο Ούρος Τσόσιτς τόνισε ότι άφησε την Έμπολι για χάρη της ΑΕΚ, η οποία του πρόσφερε μια μεγάλη πρόκληση σε υψηλότερο επίπεδο από αυτό που βρίσκεται η ιταλική ομάδα.

Ο Σέρβος αμυντικός μιλώντας στην ιστοσελίδα της πατρίδας του «fudbal.hotsport.rs» υποστήριξε ότι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ποιότητα ατομικά και χρειάζονται χρόνο για να τη βγάλουν στο χορτάρι.Οι δηλώσεις του:

Για το πώς είναι στην ΑΕΚ:
«Πραγματικά αισθάνομαι πολύ άνετα στην Αθήνα από την πρώτη μέρα. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι εξαιρετική και αυτό με κάνει να δουλεύω περισσότερο για να γίνομαι συνεχώς όλο και καλύτερος».

Για την αποχώρηση του από την Έμπολι:
«Ζήτησα να φύγω γιατί πίστευα ότι υπάρχει μία μεγάλη πρόκληση σε υψηλότερο επίπεδο. Η υποδοχή από όλους ήταν άψογη».

Για τον αποκλεισμό από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας:
«Οι Ρώσοι ήταν ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο, καθώς ανήκουν στην ευρωπαϊκή ελίτ. Είναι μια μεγάλη και καλά συντονισμένη ομάδα με παίκτες που παίζουν για χρόνια μαζί και τιμώρησαν τις γκάφες μας. Η ΑΕΚ, βέβαια, έχει ποιότητα ατομικά, αλλά πάντα οι νέοι παίκτες χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να δουλέψουν οι… μηχανές σε πλήρη ταχύτητα».

Για τη νέα σεζόν:
«Έχουμε κάνει το πρώτο βήμα και όλα πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο. Οι φιλοδοξίες μας για τη νέα σεζόν είναι πολύ υψηλές. Στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν επίσης ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ. Θα δούμε. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0