«Το παιχνίδι με την Άντερλεχτ σημαίνει πάρα πολλά για εμάς»

ÁÍÁ×ÙÑÇÓÇ ÔÏÕ ÏÓÖÐ ÃÉÁ ÔÏ ÐÁÑÉÓÉ

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μιλώντας στην κάμερα της NOVA  μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, στάθηκε στο αντιαθλητικό παιχνίδι των Αρκάδων.

Αναλυτικά:

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι γιατί όταν πλησιάζει ένα τόσο μεγάλο ματς όπως αυτό με την Άντερλεχτ, είναι λογικό οι παίκτες να το σκέφτονται συνέχεια και να αποφεύγουν τα χτυπήματα.

Πρέπει να καταλάβουν στην Ελλάδα πως τα παιχνίδια πρέπει να είναι σαν του Champions League και να απολαμβάνει ο κόσμος ποδόσφαιρο. Να μην υπάρχουν συνεχή χτυπήματα και κλωτσιές.

Συγχαρητήρια στον διαιτητή αν και θα μπορούσε να δείξει τουλάχιστον 2-3 κόκκινες κάρτες. Έγιναν πολλά αντιαθλητικά χτυπήματα.

Ορισμένοι παίκτες προκαλούσαν τους ποδοσφαιριστές μας μετά τη λήξη αντί να τους συγχαίρουν. Δεν μπορώ να καταλάβω το μένος εναντίον του Ολυμπιακού. Τα αποδυτήρια ήταν εκκλησία. Ελπίζω να σεβάστηκαν τουλάχιστον τη φιλοξενία μας.

Το παιχνίδι με την Άντερλεχτ σημαίνει πάρα πολλά για εμάς και ελπίζω πως ο κόσμος θα είναι ο 12ος παίκτης μας. Πιστεύω πως την Τρίτη θα δούμε μια άλλη ομάδα, να καταλάβουν οι παίκτες πόση σημασία έχει η νίκη επί της Άντερλεχτ. Να δώσουν την ψυχή τους για να ευχαριστήσουν τον υπέροχο κόσμο του Ολυμπιακού». 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0