Το μεγάλο κίνητρο του Ολυμπιακού!

Ένα από τα πιο βρώμικα πρωταθλήματα στη χώρα μας εκτυλίσσεται τη φετινή χρονιά… Με την «εξυγίανση» να δείχνει κάθε αγωνιστική τη δυναμική της, κάνοντας ό,τι μπορεί, ώστε να σταματήσει τον Ολυμπιακό, ενώ παράλληλα βάζει… πλάτες για τον ΠΑΟΚ.

Τα αίσχη που συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα έχουν οδηγήσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να αναλάβουν δράση, προχωρώντας σε όλες τις νόμιμες κινήσεις, ώστε να φύγει η βρωμιά που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο με τον Ολυμπιακό να παλεύει κόντρα σε ένα ολόκληρο σύστημα, ωστόσο, οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να τα καταφέρουν.

Την ίδια ώρα, βέβαια, ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες τους γνωρίζουν ότι δική τους δουλειά είναι να επιστρέψουν στην κορυφή, νικώντας ακόμη και την «εξυγίανση»…

Μέχρι ένα σημείο τη φετινή σεζόν τα είχαν καταφέρει, ωστόσο, στο τέλος της χρονιάς «νικήθηκαν» από τους «εξυγιαντές». Με το ματς στον Βόλο, όπου ακυρώθηκε πεντακάθαρο γκολ του Σουντανί, ενώ δεν δόθηκαν δύο πέναλτι στον Μπα και στον Ελ Αραμπί να είναι αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι…

Οι «ερυθρόλευκοι», όμως, αντιμετωπίζουν ως ένα έξτρα κίνητρο την κατάσταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Να καταφέρουν να νικήσουν ακόμη και την «εξυγίανση», πανηγυρίζοντας ένα από τα πιο μάγκικα πρωταθλήματά τους…

Η «δίψα» των Πειραιωτών έχει μεγαλώσει για το φετινό τίτλο, ελέω «εξυγίανσης», η οποία έχει καταφέρει να πεισμώσει ακόμη περισσότερο άπαντες στις τάξεις του Ολυμπιακού να τα δώσουν όλα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι ανεξαρτήτως των διαιτητικών «οργίων» που συμβαίνουν κάθε αγωνιστική να βρουν τον τρόπο για την επιστροφή στην κορυφή, κάτι το οποίο όλοι είναι αποφασισμένοι να πράξουν… Κατακτώντας στο τέλος το 45ο πρωτάθλημα κόντρα σε όλους και σε όλα!

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0