Τμήμα ανάλυσης στην «ερυθρόλευκη» Ακαδημία!

Πιστή στις υποχρεώσεις της να κάνει το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά της Ακαδημίας, που αποτελούν το μέλλον της ομάδας, η Διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και η Διοίκηση της Ακαδημίας, ενεργοποιούν και πάλι το τμήμα ανάλυσης αγώνων!

 

Οι Βασίλης Αρματάς και Πέτρος Σομπότοβιτς θα είναι εκείνοι που θα αναλάβουν τα πόστα στο συγκεκριμένο τμήμα.

Ο επικεφαλής του τμήματος, Βασίλης Αρματάς, φοίτησε στο ΣΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα ποδόσφαιρο, έκανε μεταπτυχιακό στην προπονητική αθλοπαιδιών και είναι υποψήφιος διδάκτορας στο ΣΕΦΑΑ Αθήνας, στην ανάλυση ποδοσφαιρικών αγώνων, ενώ έχει πραγματοποιήσει πλήθος επιστημονικών δημοσιεύσεων στην ανάλυση ποδοσφαιρικών αγώνων.

Είναι πιστοποιημένος αναλυτής αγωνιστικής απόδοσης (Level 4) από την International Society of Performance Analysis of Sport και κατέχει το δίπλωμα προπονητικής UEFA A. Από το 2010 έχει εργαστεί ως αναλυτής σε Πανιώνιο, Κέρκυρα, Πανθρακικό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Ο Πέτρος Σομπότοβιτς έχει πλούσια εμπειρία στο χώρο του ποδοσφαίρου και των Ακαδημιών. Εργάζεται σαν προπονητής από το 2003, ενώ τα τελευταία χρόνια εξειδικεύεται στο κομμάτι της ανάλυσης αγώνων. Έχει περάσει από πολλές ομάδες στην Ελλάδα ενώ στο βιογραφικό του διαθέτει επιπροσθέτως σημαντική εμπειρία από το εξωτερικό και την εθνική ομάδα της Ινδίας!

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0