Τι είπε ο Σα στον Κασίγιας…

Ζοσέ Σα και Ίκερ Κασίγιας ήταν στο παρελθόν συμπαίκτες στην Πόρτο. Και, μάλιστα, είχαν μια πολύ καλή σχέση. Σχέση που κρατούν ακόμη και σήμερα…

Πριν από καιρό, ο σπουδαίος πρώην γκολκίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης είχε πει για αυτόν του Ολυμπιακού: «Έχω μια καλή σχέση με τον Σα και προσπαθώ πάντα να τον βοηθάω. Πιστεύω, ότι έχει τεράστια ποιότητα και θα είναι ένας από τους μεγαλύτερους τερματοφύλακες που θα πρέπει να έχει η Πορτογαλία τα επόμενα χρόνια».

Οι δύο άσοι, μάλιστα, είχαν επικοινωνία και στα social media! Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας του Θρύλου είπε στον Ισπανό: «Ξεκινήσαμε την προπόνηση και είναι όλα καλά, αλλά δεν ξέρουμε αν πρόκειται να παίξουμε. Το πρώτο σενάριο είναι να ξεκινήσουμε στις αρχές Ιουνίου, αλλά θα έχουμε μια ακόμα συνάντηση, για να μάθουμε περισσότερα. Προπονούμαστε για την ώρα, σε γκρουπ με οκτώ παίκτες και δύο τερματοφύλακες… Προπονούμαστε κανονικά».

Στην συνέχεια, ο Κασίγιας έκανε… πλάκα στον Σα, για το μούσι του. Του είπε: «Μου φαίνεσαι πιο ώριμος έτσι». Και ο Πορτογάλος του απάντησε: «Ναι, έχω πάρει πολλά από το στιλ σου».

Στο τέλος, ο Σα είπε στον Κασίγιας ότι σκοπεύει να επιστρέψει στην Πορτογαλία, σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η σεζόν στην Ελλάδα. Όμως, εάν συνεχιστεί, θα παραμείνει φυσικά στην χώρα μας…
Πηγή Gavros.gr