Θεοδωρίδης: «Κάναμε την καλύτερή μας φετινή εμφάνιση»

ÁÍÁ×ÙÑÇÓÇ ÔÏÕ ÏÓÖÐ ÃÉÁ ÔÏ ÐÁÑÉÓÉ

Δηλώσεις έκανε ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αυτή ήταν ίσως η καλύτερη φετινή μας εμφάνιση, παίξαμε εκπληκτικό ποδόσφαιρο, αλλά δυστυχώς βρέθηκε ο Απόλλωνας μπροστά μας και ήμασταν καταπληκτικοί. Ο Απόλλωνας είναι καλή ομάδα και θα σταθεί επάξια στη Σούπερ Λιγκ, δεν θα πέσει με τίποτα. Εγώ είδα ένα καταπληκτικό γήπεδο, αυτό που τους άφησε ο Ολυμπιακός. Σήμερα ο Ολυμπιακός ήταν καταπληκτικός και είναι αδύνατο κάποια ομάδα να του αντισταθεί.

Έτσι όπως παίζουμε καμία ομάδα δεν μπορεί να μας αντισταθεί. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που είναι δίπλα μας, να ευχηθώ χρόνια πολλά στους οπαδούς του Ολυμπιακού και όλης της Ελλάδας. Θέλω να τονίσω πως δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα. Όλα τώρα αρχίζουν, το ποδόσφαιρο κρύβει πολλές παγίδες

Μπορεί να είμαστε μπροστά, αλλά έχουμε να δώσουμε σημαντικούς αγώνες. Ελπίζω πως οι παίκτες θα γυρίσουν υγιείς και να προσέξουν στην διακοπή.

Έχουμε και ένα σημαντικό παιχνίδι με την Μάντσεστερ. Οι παίκτες πρέπει να είναι προσεκτικοί, να κάνουν καλή ζωή, να συνεχίσουμε στο ρυθμό που ξεκινήσαμε στο πρωτάθλημα, έτσι ώστε ο κόσμος να απολαύσει ποδόσφαιρο σαν το σημερινό, γιατί πραγματικά ο Ολυμπιακός ήταν εκπληκτική ομάδα σήμερα και να πιστέψουν όλοι ότι μπορούμε να προκριθούμε και στην Ευρώπη. Δεν μας λείπει τίποτα. Τα ονόματα είναι ονόματα. Να τα σεβαστούμε, αλλά να μην φοβηθούμε και να παίξουμε σαν ίσος προς ίσον. Είμαστε πάρα πολύ καλοί φέτος και έχουμε σπάσει όλα τα ρεκόρ και θα συνεχίσουμε έτσι».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0