Θεοδωρίδης: «Αυτά τα παιχνίδια δίνουν το πρωτάθλημα»

ÁÍÁ×ÙÑÇÓÇ ÔÏÕ ÏÓÖÐ ÃÉÁ ÔÏ ÐÁÑÉÓÉ

Ο Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε πως ο Άρης μπορεί να σωθεί, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά ευτυχώς βάλαμε γκολ στην αρχή και σχεδόν το «καθαρίσαμε» το παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, άρχισε το passing game για να περάσει η ώρα γιατί η ομάδα είναι πολύ καταπονημένη και μέσα σε 20 μέρες θα δώσουμε οκτώ παιχνίδια. Το σημερινό αποτέλεσμα ήταν πάρα πολύ καλό, η ομάδα είχε την κατοχή της μπάλας σε συντριπτικό βαθμό και το 2-0 ήταν υπέρ αρκετό για να πάρουμε τους βαθμούς. Γιατί αυτά τα παιχνίδια δίνουν το πρωτάθλημα.

Τώρα θέλω να μιλήσω για τον Άρη. Ο Άρης είναι μία ιστορική ομάδα. Είδατε τι συνέβαινε σήμερα στο γήπεδο. Είναι τραγικά αυτά που γίνονται για μία ομάδα όπως ο Άρης. Δεν γνωρίζω για τα εσωτερικά του Άρη αλλά πιστεύω ότι όλοι πρέπει να ενωθούν για το καλό του Άρη και να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία.

Πρέπει να κάνουν το καλύτερο για την ομάδα. Όλες αυτές οι φασαρίες που άκουγα ήταν εσωτερικός πόλεμος και δεν έχουν καμία σχέση με εμάς. Είναι λυπηρό για μία ομάδα, όπου οι οπαδοί της να γιουχάρουν οι μεν τους δε. Να συνενωθούν, δεν είναι ποτέ αργά. Ο Άρης μπορεί να σωθεί. Να τα βρουν μεταξύ τους αν θέλουν να δουν τον Άρη ξανά μεγάλο όπως ήταν παλιά». 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0